• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kozara počela pripreme

Fudbaleri novog člana Premijer lige BiH Kozare iz Gradiške počeli su pripreme za novu sezonu.

 Kozara počela pripreme Izvor: MONDO

Treneru Vinku Marinoviću na prozivku se odazvalo 20 igrača. Među njima nije bilo dvojca ( Dejan Kojić, Miodraga Gigovića) , koji su na probi u Sarajevu.Predsjednik kluba, Mirko Petrović, naglasio je da će se u narednom periodu ekipi priključiti nekoliko pojačanja, većinom iskusnijih igrača.Jedno od tih pojačanja mogao bi biti i dojučerašnji prvotimac Borca Leonid Ćorić, koji čeka inostrani angažman.
" Pametni se prilagođavaju situaciji, a mi što se budemo bolji prilagodili tome, biće bolje za sve nas. Nema razloga da plašimo bilo koga, mada je drugačije igrati u Prvoj ligi RS ili u Premijer ligi. Kvalitetnim i upornim radom dobro ćemo se pripremiti i na pravi način suprotstaviti svakom rivalu", rekao je Vinko Marinović, trener Kozare.

Treneru Vinku Marinoviću na prvo okupljanje javilo se 20 igrača: Dalibor Kozić, Stefan Đakušić, Slaviša Ujić, Đorđe Topić, Miljan Bajić, Slaviša Kovačević, Nenad Studen, Mile Kovačević, Nemanja Stančić, Ognjen Gnjatić, Aleksandar Malbašić, Srboljub Jandrić, Dejan Bjelobrk, Igor Pilipović, Goran Majdanac, Ognjen Petrović, Dejan Bajić, Irman Hodžić, Stefan Tomaš. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC