• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavija se pojačava iz Partizana

Fudbaleri Slavije počeli su pripreme za novu sezonu. Direktor kluba najavljuje pojačanja iz Partizana.

 Slavija se pojačava iz Partizana Izvor: MONDO

Šef Stručnog štaba Slavije, Dragan Bjelica u ponedeljak je izvršio prozivku igrača, čime su počele pripreme za narednu sezonu. Bjelica još nema kompletan igrački kadar i nada se da će što prije znati s akojim igračima raspolaže.
"Većina nas se poznaje, a uprava kluba u najkraćem roku obezbijediće adekvatne pripreme i pojačanja za narednu sezonu. Želja Stručnog štaba jeste da do odlaska na neku od destinacija van našeg grada bude kompletiran igrački kadar, da bi se što bolje posložio tim za predstojeću prvenstvenu trku",rekao je Bjelica.

U odnosu na prethodnu sezonu Slavija će biti dosta oslabljena.
" U odnosu na prethodnu sezonu nedostaje nekoliko značajnih igrača. Kapiten Regoje je, nažalost, promijenio sredinu i već je potpisao ugovor s Olimpikom. Bojan Jamina se oprostio od aktivnog igranja, Goran Popović je izrazio želju da nas napusti, Igor Radovanović na probi je u rumunskom Čelalulu, dok nam je preostalo da obavimo razgovore s Ivanom Stankovićem i Brankom Šešlijom. Od novih igrača na prozivci su se pojavili Bojan Jakimovski, koji je došao na probu iz skopske Slavije, te trojica naših juniora. U narednih nekoliko dana, a nakon razgovora s igračima, imaćemo kompletniju sliku igračkog kadra", rekao je direktor kluba Željko Radonja.

Novoimenovani predsjednik kluba  Bojo Gašanović poručuje da će pojačanja stići iz šampiona Srbije Partizana.

"Prije samo nekoliko dana prihvatio sam da budem predsjednik kluba, jer sam čovjek koji želi da pomogne Slaviji u namjeri da opstane u Premijer ligi BiH. Situacija je takva da nova uprava mora djelovati brzo u cilju finansijske stabilizacije. U narednih pet dana nastojaćemo da isplatimo dugovanja prema igračima, a od njih tražim samo da treniraju i da se što bolje spreme za narednu sezonu. Ujedno ih molim za strpljenje i garantujem da će imati sve uslove za kvalitetne pripreme. Što se tiče igračkog kadra, evidentno je da će, kao i u samoj upravi kluba, biti određenih izmjena. Moram naglasiti da sam u kontaktu s Mladenom Krstajićem, sportskim direktorom Partizana, inače mojim ličnim prijateljem, i naredne sedmice putujem u Beograd da bismo ostvarili što bolju klupsku saradnju. Njega, prije svega, interesuju naša dva mlada fudbalera, vezista Ognjen Todorović i golman Stefan Tomović, a imam i Krstajićevo obećanje da će doći u Istočno Sarajevo u cilju jačanja Slavije", rekao je Gašanović. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC