• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvetković: Muški i bez straha na Makabi

Banjalučki Borac na 1.000 metara nadmorske visine na Zlatiboru kuje plan za dvomeč s Makabijem u u drugom pretkolu Lige šampiona.

 Cvetković: Muški i bez straha na Makabi Izvor: MONDO

Trener Banjalučana Zvezdan Cvetković rekao je "Glasu Srpske" da je najvažnije u susretima protiv Izraelaca da se njegovi igrače ne uplaše i podlegnu pritisku.

"Makabi je ozbiljan klub, ima odlične rezultate. U dvomeč protiv Izraelaca ući ćemo bez straha, muški i pošteno, pa šta bude. Najvažnije je da pružimo maksimum svog umijeća i ne uplašimo se protivnika", rekao je Cvetković na na pripremama na Zlatiboru.

Ono što posebno hrabri stručni štab je ostanak Branislava Krunića i reprezentativca Bosne i Hercegovine Darka Maletića, koji će sigurno igrati protiv ekipe iz Haife.

"Cilj Borca mora da bude konstantan izlazak u Evropu, da to postane standard. Drago nam je zbog Krunića i Maletića, a pojačaće nas i dva Brazilca. Trebalo je da već dođu, ali se čeka da donesu čiste papire. Angažovaćemo sigurno jednog napadača i stvorićemo tim za odbranu titule i osvajanje Kupa BiH. To je prioritetni cilj, ali nećemo zanemariti ni izlazak u Evropu", dodao je zagrebački stručnjak.

Uprkos odlasku Leonida Ćorića, Steve Nikolića i Radeta Veljovića, većina šampionskog tima crveno-plavih je ostala na Gradskom stadionu.

"Hrabri nas činjenica da je većina šampionskog tima ostala. Borac je izbalansirana ekipa, sastavljena od mladih i iskusnih igrača. Imamo fudbalere koji su gradili karijeru u Rusiji, Ukrajini, Rumuniji... To je dovoljno iskustva da budemo ozbiljan rival na međunarodnoj sceni".

Prvu kontrolnu utakmicu na pripremama na Zlatiboru, Borac će na Vidovdan odigrati protiv Rudara iz Pljevalja.

"Pored Rudara, dogovorili smo i susret protiv Mogrena iz Budve, a očekujemo da saznamo i ime trećeg rivala. Možda to bude skopski Vardar. Ne zavisi samo od nas, potrebno je da se poklope određene stvari kako bismo našli zajednički termin",
podvukao je Cvetković.

Po nalogu šefa stručnog štaba niko od igrača Borca nije smio da daje izjave medijima.

"Fudbaleri mogu da pričaju na zvaničnim konferencijama za novinare koje klub organizuje", naglasio je trener Borca.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC