• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Srbin sa 30 metara šokirao Primeru: Golman nije stigao ni da trepne - samo je vidio da se mreža trese! VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovakav gol se ne viđa svaki dan, ali magija Nemanja Gudelja nije bila dovoljna Sevilji da uzme makar bod na domaćem terenu!

 Golčina Nemanje Gudelja sa 30 metara  Izvor: Profimedia

Kakvu je golčinu dao Nemanja Gudelj! Srpski vezista je postigao fantastičan pogodak u meču Sevilje sa Osasunom, ali ni to nije pomoglo njegovom timu da izbjegne poraz. Na kraju je bilo 3:2 za goste, ali će se udarac zadnjeg veznog Andalužana pamtiti! 

Igrao se 63. minut, vodili su gosti 1:0, a onda je Gudelj dobio loptu na 30 metara od gola i odapeo! Uslijedila je prava bomba, a golman tima iz Pamplone Aitor Fernandez je mogao samo da uljepša ovaj nevjerovatan gol svojim nemoćnim pogledom. 

Uhvatio je Gudelj čuvara mreže Osasune na pogrešnoj nozi, potpuno na drugu stranu je krenuo Fernandez, ali ne slučajno. Lopta je imala felš i u prvom momentu je djelovalo da ide u desni ugao njegovog gola, a onda je promijenila pravac i pocijepala mrežu. Pogledajte: 

 Problemi Sevilje se nastavljaju i višestruki osvajač Lige Evrope nastavlja borbu za opstanak ove sezone. Za sada imaju 25 bodova i na 14. su mjestu Primere, ali to je samo dva boda iznad zone ispadanja u kojoj se trenutno nalaze prežaljeni Elče, Hetafe i Valensija.  

Dok u Evropi sanja novi trofej Sevilja se kod kuće bori za opstanak, a evo još jednom kakva bomba Nemanje Gudelja na kraju nije imala nikakvog rezultatskog uticaja: 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC