• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izborio Kup UEFA i podneo ostavku

Marselinjo Toral podneo je na mesto trenera Rasing Santandera, samo nekoliko dana nakon što je klub ostvario istorijski uspeh plasmanom u Kup UEFA.

 Izborio Kup UEFA i podneo ostavku Izvor: MONDO

Rasing je pod njegovim vođstvom osim osvajanja šestog mesta u Primeri i prvog plasmana u neko od evropskih takmičenja, ostvario dobre rezultate i u španskom Kupu Kralja, gde je stigao do polufinala.


“Pre dva meseca saopštio sam predsedniku kluba da želim da odem jer želim da vodim veći klub s kojim ću imati priliku da nastupam u velikim takmičenjima. Poslednjih nekoliko dana razmišljao sam da povučem tu odluku ali ipak odlazim”, rekao je Marselinjo.

On je demantovao informacije španskih medija da treba preuzeti Valensiju istakavši da još ne zna gde će nastaviti karijeru.

“Za sada sam siguran samo u to da idem kući”, rekao je Marselinjo, koji je u Rasing stigao nakon što je sa Rekreativom prvo izborio ulazak u Primeru, a zatim sledeće sezone osvojio sjajno osmo mesto.

“Srećni smo zbog rezultata ostvarenih na terenu, ali i tužni što je našoj saradnji došao kraj. Marselinjo je sjajna osoba i veliki profesionalac i naša vrata će mu uvek biti otvorena”, rekao je predsednik Rasinga Francisko Pernija.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC