• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: Mamić i BBB "puše" lulu mira

Prvi čovjek Dinama i navijači sjeli za sto da razgovaraju. Da li će se BBB vratiti na tribine? Pred Mamića su postavili uslove...

 HRVATSKA: Mamić i BBB "puše" lulu mira Izvor: MONDO

Uoči nove fudbalske sezone, prvi čovjek zagrebačkog Dinama, kontroverzni Zdravko Mamić rekao je da neće biti smak svijeta ako se klub ne plasira u Ligu šampiona i da je, zapravo, cilj da se Dinamo stabilizuje i bude konkurentan učesnik Lige Evrope.

U međuvremenu, Mamić je odlučio da se "otvori" na fudbalskom tržištu. Argentinac Kufre je ostao u klubu, doveden je Domagoj Vida za rekordnih 2,7 miliona evra...Dakle, ipak, gazde Dinama žele da naprave jak evropski rezultat.

Ali, bez huka sa tribina teško da može da se napravi uspjeh. U prošloj sezoni tribine maksimirskog stadiona zvrjale su prazne, čulo se sve šta se priča na terenu, instrukcije trenera...Dakle, krajnje nefudbalska atmosfera.
Shvatio je Mamić, u međuvremenu, da bez vatrenih navijača (okupljenih u grupu Bad Blue Boys) nema one atmosfere potrebne za neki viši evropski domet.

Zato je danas, kako javlja hrvatski Tportal.hr, na jednoj tajnoj lokaciji u Zagrebu održan sastanak "zaraćenih strana": Mamića sa jedne i predstavnika navijača, sa druge strane.

Očigledno je da su obje strane spremne da nešto promijene, pređu preko svih problema, uvreda (Mamića su često nazivali "ciganinom", lijepili plakate po Zagrebu da mu žele smrt...). Za sada je sve još na nivou "ispitivanja snaga", spremnosti jednih i drugih da popuste.

Od Mamića se traži da izmijeni klupski statut, da sazove skupštinu u najkraćem roku i da svaki član ima svoj glas. Mamić je, navodno, pristao na te uslove.

Navijači Dinama su oprezni. Ne žele da trče pred rudu i ne vjeruju Mamićevim riječima. Čekaju njegova djela.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC