• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki "siječe" poslije Austrije

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki odlučio je da ne "krati" spisak kandidata za prvi tim poslije mini-priprema na Zlatiboru. U Austriju, odlučio je da povede čak 29 igrača.

 Prosinečki "siječe" poslije Austrije Izvor: MONDO

Crvena zvezda će od četvrtka, 30. juna, do utorka 19. jula, boraviti u Austriji, prvo u Beču, a potom u Bad Tacmansdorfu, a Prosinečki je odlučio da povede sljedeće igrače:

GOLMANI: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski.

DEFANZIVCI: Duško Tošić, Uroš Ćosić, Nikola Mikić, Milan Vilotić, Stevan Reljić, Danijel Mihajlović, Filip Stojković, Nikola Ignjatijević.

VEZISTI: Aval Isah, Darko Lazović, Evandro Goebel, Miloš Dimitrijević, Srđan Mijailović, Kadu Mendeš, Marko Vešović, Goran Čaušić, Milan Jeremić, Savio, Vladan Binić, Vinisius Pašeko.

NAPADAČI: Bruno Mezenga, Andrija Kaluđerović, Aleksandar Jevtić, Kristijan Borha, Slavko Perović, Filip Janković.

Potpuno je jasno da neće svi ovi igrači konkurisati za tim kada dođu prve zvanične utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koje za crveno-bijele počinju 28. jula i 4. avgusta, ali je Prosinečki želio da pruži dodatno vrijeme svakom pojedincu da ga ubijedi u svoje kvalitete.

Ekipa će od 30. juna do 6. jula biti smještena u Hotelu "Piramida" u Beču, a potom će se preseliti u vazdušnu banju na Alpima, Bad Tamcansdorf, gdje će boraviti u Hotelu "Avita".

Crveno-bijeli će prvi pripremni meč odigrati 2. jula sa trećeligašem iz Austrije, Kolumbijom. Potom, 8. jula, rival će biti takođe austrijski Matersburg, a 16. jula, Zvezda će se sastati sa izraelskim Aštodom. Još nije zvanično zakazana posljednja provjera na pripremama, ali će to vjerovatno biti duel sa jednim od najpopularnijih klubova iz Austrije, Rapidom, u Beču.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC