• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin na golu Makabija: Znamo mane Borca

Golman Makabija iz Haife Bojan Šaranov poštuje Borac, ali je uvjeren da će Izraelci preskočiti Banjalučane u drugom pretkolu Lige šampiona.

 Srbin na golu Makabija: Znamo mane Borca Izvor: MONDO

"Imamo težak zadatak. Borac je respektabilna ekipa, ima nekoliko fantastičnih pojedinaca, a verujem da će se još pojačati. Ipak, svi u Haifi vjerujemo u uspjeh", rekao je mladi reprezentativac Srbije za "Glas Srpske".

Doskorašnji čuvar mreže OFK Beograd je dodao da je u srijedu prvi put gledao neku utakmici banjalučkog kluba.

"Odmah smo uvidjeli njihove vrline, ali i mane. Primjetili smo nekoliko igrača koji se izdvajaju, najopasniji je Darko Maletić, kojeg se sjećam još iz vremena kada je nastupao za Partizan".



Šaranov je otkrio i da je izraelski šampion poslao "špijuna" na Zlatibor kako bi iz prve ruke saznao sve detalje vezane za banjalučku ekipu koja je na pripremama u Srbiji.

"Naš skaut je otputovao na Zlatibor, gdje se pripremaju Banjalučani, da se uživo upozna sa snagom našeg rivala, koji čini mi se igra prijateljski meč sa Mogrenom. Kada se vrati, prenijeće nam najsvježije utiske, vidjeti na djelu nove igrače, a mi ćemo nastaviti gledati bar po jedno poluvrijeme Borčevih utakmica svaki dan kako bismo što bolje upoznali protivnika".

Iako nije želio dublje da ulazi o kvalitetima svog i banjalučkog tima, srpski golman je priznao da je Makabi favorit.

"Mislim da smo blagi favoriti, vjerujemo u sebe i sopstvene mogućnosti, naporno radimo kako bismo maksimalno spremni dočekali prvi meč u Haifi. U klubu niko ne pominje neuspjeh iako respektujemo protivnika i znamo da neće biti lako, pogotovo u revanšu u Banjaluci".

Šaranov je za kraj podvukao da mu je najveća želja da obuče dres A selekcije "orlova".

"Napravio sam pravi korak odlaskom u Makabi jer drugačije je kada ste u inostranstvu i kada igrate jake mečeve svaki vikend. Drugačiji je i sistem rada tako da sam optimista po tom pitanju iako je konkurencija vrlo jaka. Tu su Željko Brkić, Bojan Jorgačević, Vladimir Stojković i još neki, tako da sigurno neće biti lako izboriti mjesto u najboljem timu Srbije, zaključio je Šaranov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC