• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepović novi napadač Crvene zvezde!

Na zvaničnom sajtu belgijskog Briža pojavila se informacija da će Stefan Šćepović preći u Crvenu zvezdu!

 Šćepović novi napadač Crvene zvezde! Izvor: MONDO

Dijete iz crno-bijele porodice dolazi u Crvenu zvezdu!

Crvena zvezda nalazi se u pregovorima sa Stefanom Šćepovićem, fudbalerom belgijskog Briža, sinom slavnog fudbalera Partizana Slađana Šćepovića i bratom aktuelnog napadača Partizana Marka Šćepovića...

Ova informacija pojavila se, ni manje, ni više, nego na zvaničnom sajtu Briža!

MONDU je u Crvenoj zvezdi potvrđeno da su pregovori blizu kraja i da su ostale još samo sitnice do završetka ovog posla, koji bi u početku bio pozajmica, a potom možda i kompletan transfer. U isto vrijeme, MONDO među članovima porodice Šćepović saznaje da je sve gotova stvar i da će Stefan obući crveno-bijeli dres.

Stefan Šćepović rođen je 10. januara 1990. godine u Beogradu i član je mlade reprezentacije Srbije za koju je postigao tri gola na četiri meča. Ovog proljeća igrao je kao pozajmljen igrač za Kortrajk, za koji je postigao jedan gol na osam susreta, a prije toga na sedam mečeva za Briž postigao je jedan gol.

Šćepović je prije odlaska u Briž nastupao za OFK Beograd (1/16), koji ga je pozajmljivao Mladom radniku, Sopotu, a potom i Sampdoriji, za koju je igrao dva puta bez postignutog gola.

Za razliku od godinu i četiri mjeseca mlađeg brata Marka, Stefan nikada nije igrao za prvi tim Partizana, u kojem se proslavio njihov otac Slađan, koji je za crno-bijele igrao od 1984. do 1985. i potom od 1986. do 1992. godine. U dresu Partizana, Slađan je kao napadač postigao 22 prvenstvena gola, 1987. godine radovao se tituli prvaka Jugoslavije, a 1989. i 1992. godine Kupu.

MONDO u Crvenoj zvezdi saznaje i da će do kraja prelaznog roka akcenat biti stavljen na dovođenje pouzdanog defanzivca, kao i da će to najvjerovatnije biti Ivica Dragutinović, koji je sve bliži odluci da prihvati ponudu crveno-bijelih. Uporedo s tim, menadžment crveno-bijelih radi na odlascima igrača.

Aval Isah blizu je da pređe u jedan klub iz inostranstva, Slavko Perović takođe je blizu odlaska preko granice, iako su za njega zainteresovani i neki domaći klubovi, u koje bi mogli da odu Vladan Binić, Milan Jeremić i još neki fudbaleri iz drugog plana. Za njih su se raspitivali Rad, Jagodina, Novi Pazar...

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC