• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jurić ponižavao i vrijeđao Radonjića na derbiju, sad se oglasio: Rekao samo jednu riječ, a otkrio sve!

Autor Nikola Lalović

Nemanja Radonjić i Ivan Jurić su bili u sukobu, ali samo jedna riječ na konferenciji za štampu je otkrila da je to iza njih.

 jurić o radonjiću Izvor: Profimedia

Izgleda da su u potpunosti zakopane ratne sekire između trenera Torina Ivana Jurića i Nemanje Radonjića! Sve je počelo kada je u derbiju sa Juventusom hrvatski trener poslao Radonjića na teren u 60. minutu, a onda ga zamijenio samo 14 minuta kasnije, bijesan zbog njegove igre i odnosa na terenu. Nakon toga je izbila i svađa, a prema navodima nekih medija bilo je i psovki! Navodno je Jurić "opsovao majku" srpskom fudbaleru, ali po svemu sudeći u Torinu i dalje računaju na brzonogog Srbina. 

Na konferenciji za štampu Jurić je govorio o brojnim povređenim fudbalerima koji igraju na krilnim pozicijama, a onda je o Srbinu izustio samo jednu riječ!

"Karamo je doživio udarac u list i neće biti na meču. Povrijedio se na meču i uopšte nije trenirao. Vlašić trenira sa strane i nadamo se da će se vratiti sljedeće nedjelje. Pelegri se vratio, ali nije u top formi, za Lazara ćemo da vidimo, pred Zimom je dug put, a Viera je i dalje van tima i nadamo se da će se vratiti poslije pauze", otkrio je Jurić. Novinari su ga zatim pitali da li je sada vrijeme za Radonjića, a on je samo rekao: "Da." Pogledajte sukob Jurića i Radonjića sa meča sa Juventusom:

Veliki je put pred Radonjićem koji je u Torinu na pozajmici iz Olimpika iz Marseja, a nakon utakmice sa Juventusom Jurić je javno rekao da od Radonjića nije uspio "da napravi fudbalera".

"Bilo je sve veoma očigledno. U prvom poluvremenu smo dominirali, a u drugom je sve bilo teže i poremetila su nas dva gola. Jedino je ispravno da se meč tako završio, nismo poštovali dogovor i zato smo izgubili. Teško mi je da razumijem ove stvari, po mom mišljenju - uopšte ne poštuje ovaj sport. Postoje stvari koje moraš da radiš, a ti uđeš i radiš suprotno - znači nisi u utakmici. Taj momak ima talenat, ali za šest mjeseci zajedničkog rada nisam mogao da ga pretvorim u fudbalera. Kod kornera moraš da budeš obazriv i prisutan. Može to da se završi i dobro i loše, ali moraš da budeš tu. Nekada se izvučeš zbog toga, ali danas smo mi platili", rekao je tada Jurić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC