• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac htio Perovića, sada na meti Bogunović

Banjalučki Borac pokušao da dovede Slavka Perovića iz Crvene zvezde, ali nije mogao da ispoštuje njegove zahtjeve. Na meti Banjalučana sada napadač Partizana Miloš Bogunović.

 Borac htio Perovića, sada na meti Bogunović Izvor: MONDO

Šampion BiH namjerava da pojača ekipu pred meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona protiv Makabija iz Haife 13. jula, a prve mete kluba iz Platonove ulice su igrači „vječitih rivala“ Slavko Perović i Miloš Bogunović.

Uprava Borca pokušala je da dovede Perovića iz Zvezde, ali napadač crveno-bijelih i čelnici kluba sa Gradskog stadiona ipak nisu uspjeli da postignu dogovor, potvrdio je za MONDO sportski direktor Borca Darko Ljubojević.

"Tačno je da smo željeli Perovića i pregovarali smo s njim, ali nažalost od toga nema ništa. Problem je bio taj što Borac ne može da parira ponudama koje on trenutno ima. Perović ima ponude iz Rusije od oko 300.000 evra, a to je cifra koju mi ne možemo da mu ponudimo", rekao je Ljubojević za MONDO.

Nakon neuspješnih pregovora sa igračem Zvezde, uprava Borca se namjerila na još jednog napadača iz redova "vječitih rivala", Miloša Bogunovića, objavio je dnevni list „Euroblic“.

Izvor lista tvrdi da je Bogunović na meti Banjalučana, kao i napadač Slobode Point Sevojno Marko Pavičević i da čelnici Borca očekuje od predsjednika Partizana Dragana Đurića da se uključi i pomogne realizaciju transfera Miloša Bogunovića u Borac prije duela sa Makabijem.

Ljubojević, međutim, nije želio ni da potvrdi ni da demantuje ovu informaciju.

„Radimo na dovođenju pojačanja. Svesni smo u kakvoj smo situaciji i da su nam potrebna dva ili tri dobra igrača. Ne treba nam kvantitet već kvalitet, odnosno igrači koji će odmah imati mjesto u prvom timu“, rekao je Ljubojević za MONDO ne želeći da otkriva imena potencijalnih pojačanja.

Redove Banjalučana u međuvremenu je napustio Dražen Međedović, nakon samo jedne sezone provedene na Gradskom stadionu.

Bivši kapiten Sutjeske iz Nikšića ima nekoliko ponuda i vrlo brzo biće poznato gdje će nastaviti karijeru.
Banjalučki Borac nalazi se na pripremama na Zlatiboru gde je u prve dve prijateljske utakmice remizirao 1:1 sa Rudarom iz Pljevlja i savladao crnogorskog šampiona, ekipu Mogrena iz Budve rezultatom 3:1.

Fudbaleri Borca 4. jula vraćaju se u Banjaluku gdje će se pripremati do prve utakmice drugog kola kvalifikacija za ligu šampiona protiv Makabija iz Haife, koja je na rasporedu 13. jula u Tel Avivu, a revnš je 20. jula u Banjaluci.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC