• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Plašljivi golman, čekajući trubače

Crno-bijeli se spuštali "zmijom", Stojković nije smio. Struka opet pobijedila "narandžaste", ali ovaj put mnogo teže.

 PARTIZAN: Plašljivi golman, čekajući trubače Izvor: MONDO

Ispred hotela "Arena", u kome su smješteni crno-bijeli na Pohorju, prostire se strmo uzvišenje. A na uzvišenju - "zmija". Tako su članovi beogradske ekspedicije prozvali "Pohor džet".

Žičarom se penje 200 metara više, gdje se sjedne u bob i spušta niz šine željenom brzinom. Ko ne dira kočnicu gotovo da leti, a kome "ludačka" brzine ne prija, može da je povuče kad god poželi.
Danima su igrači Partizana prolazili pored "zmije", svaki put kada krenu na trening. Na kraju, osmorica su se okuražila i krenula da iskoriste slobodno vrijeme podižući nivo adrenalina u krvi.

I otišli su gondolom na gore u parovima, Stefan Babović i Marko Šćepović, Aleksandar Volkov i Vladimir Jovančić, Stefan Savić i Nemanja Tomić, i na kraju Vladimir Stojković i Eduardo. Golman Partizana podigao je tri prsta u vis i otišao "nebu pod oblake".

Nedugo zatim, bobovi jednosjedi u kojima su sjedili crno-bijeli krenuli su na dole. Uz vrisku, "letjeli" su ka podnožju... Jedan po jedan stizali su do cilja.

Ali, na cilj su stigla samo sedmorica, Stojkovića nije bilo. Čuvar mreže Partizana nije smio da se spusti bobom. Kada se popeo na "500 i kusur" metara nadmorske visine odlučio je da se nazad ne vrati bobom već kako se i popeo - žičarom.

Bio je to povod za saigrače da ga "prozivaju" satima....

Stojković je pronašao drugu zanimaciju. Sjeo je u malu formulu na pedale i trkao se sa Tomićem.

"Šumaher je pobijedio u foto finišu", rekao je plašljivi golman.

NESALOMIVA CRNO-BIJELA STRUKA

Stručni tim Partizana pružio je priliku za revanš lokalnoj ekipi malog fudbala, koju je ubjedljivo pobijedio nekoliko dana ranije (19:6). Crno-bijele je dočekalo iznenađenje kada su se pojavili na megdanu - vidjeli su desetoricu igrača u narandžastim dresovima, što je značilo veći broj izmjena u protivničkom timu (za tri). Još jedno iznenađenje ih je dočekalo kada je meč počeo, jer rival je doveo ozbiljna pojačanja, dvojicu reprezentativaca Slovenije u malom fudbalu.

Ipak, prvi dio je pripao Partizanovoj struci, povela je 5:1 i 6:2, ali svježina kod slovenačke mlađarije došla je do izražaja - 6:6. Portparol Marko Vjetrović je, poslije nekoliko propuštenih šansi, dao gol, koji je odlučio pobjednika, za 8:7. Na kraju je bilo 9:7.

Pored Vjetrovića (dva) u strijelce su se upisali i Mladen Krstajić (tri), Aleksandar Stanojević i Saša Gruber (po dva), a igrali su i Albert Nađ i Ljubiša Ranković. Branio je Goran Pandurović.

"Htjeli smo da igramo protiv naših igrača, ali smo se odlučili za težeg protivnika", našalio se Stanojević.

"Igrali ste čvršće ovaj put... Mi uvijek igramo čvrsto, jer ne možemo da vas pohvatamo", aludirao je trener srpskog šampiona na brzinu "narandžastih".

Mladi Slovenci dobili su poziv da budu gosti Partizana na utakmici Lige šampiona, ako beogradski klub ponovi uspjeh u kvalifikacijama od prošle godine.

"Potrpaćemo se u dva kombija i dolazimo sa trubačima", poručili su "narandžasti".

(izvještač MONDA sa Pohorja, Rade Jakšić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC