• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Borim se za Savića

Direktor Partizana pokušava da sačuva Crnogorca do decembra. Labrin i dalje u igri, Žuka nije ni bio. Bogunović i Kizito odbili ponude.

 Krstajić: Borim se za Savića Izvor: MONDO

Transfer Stefana Savića u Mančester siti još nije gotova stvar, tvrdi sportski direktor Partizana Mladen Krstajić. Kategoričan je u tvrdnji da crnogorski štoper još nije prodat iako priznaje da su "građani" iznijeli "nepristojnu ponudu".

Prvi operativac crno-bijelih poručio je sa Pohorja da se bori da sjajni defanzivac ostane, i to ne samo za drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, već do kraja godine.

Krstajić je demantovao vijest da će Savić u utorak potpisati ugovor sa Mančester sitijem.

"Koliko ja znam, nije istina što ne znači da neće potpisati ako se klubovi dogovore. To može da se desi i sutra, ako budu ispunjeni neki naši zahtjevi", počeo je Krstajić priču.

O tim uslovima je rekao:

"Borim se da ga imamo bar za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a borim se da ostane i duže... Ako može i do decembra, a da li ću se izboriti - vidjećemo. Pitanje je koliko su oni (Mančester siti) spremni da čekaju i popuste".

Krstajić posebno vodi računa da stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem ne dovede u nezgodan položaj.

"Ne možemo da dozvolimo da Savić potpiše deset dana pred prvu zvaničnu utakmicu. Ne bi bilo korektno prema stručnom štabu koji sve vrijeme uigrava ekipu sa njim".

Priznao je Krstajić da je pozicija Partizana bolja u pregovorima sa "građanima", jer kasa nije prazna, a i zbog toga što se reaktiviralo interesovanje Arsenala za mladog Crnogorca.

"Ponuda Sitija za Savića je ozbiljna, teško je odbiti, ali prodali smo dvojicu igrača (Fejsa i Petrović) od kojih ćemo dobiti sredstva, tako da nam nije stani-pani za pare".

Partizan je i dalje u potrazi za štoperom, koji će doći iz inostranstva.

"Dovođenje štopera ne zavisi od odlaska Savića. Svakako nam treba jedan".

A ako ode Savić?

"Dok je Savić tu, drugi nije nam potreban. Ako ode, vidjećemo", nastavio je Krstajić.

"Mogao bih da dovedem štopera, pokrijem sebe i odem na odmor, ali ne bi bilo u redu prema stručnom štabu. Želim da dovedem igrača koji će biti standardan u prvom timu".

Čileanac iz Palerma Karlos Labrin je i dalje jedna od glavnih opcija, a Krstajić bi, dovođenjem štopera, stavio tačku na dolaske stranaca.

Tako da priča o povratku Žuke iz Deportiva iz La Korunje nije tačna.

"Ja ga nisam kontaktirao".

Prema Krstajiću, to znači da nije niko iz Partizana.

"Ja sam sportski direktor, pa ako ja nisam, onda niko nije".

Uprkos odlasku Radosava Petrovića u Vitese, crno-bijeli ne traže novog zadnjeg veznog. Za tu poziciju konkurišu Mohamed Kamara, Saša Marković, Darko Brašanac i Aleksandar Ranković, koji na pripremama obavlja posao desnog beka, zbog povrede imenjaka Miljkovića.

"Trener Stanojević je zadovoljan kadrom u veznom redu".

BOGUNOVIĆ ČEKA, KIZITO ODBIO RUMUNE

Igrači Partizana koje Stanojević nije poveo na Pohorje treniraju u Zemunelu i traže angažman. Iako za pojedince postoje ponude, oni ih ne prihvataju.

Za Miloša Bogunovića zainteresovan je banjalučki Borac, a za Džozefa Kizita ponudu je uputila Univerzitatea iz Kluža.

"Bogunović želi da sačeka. Prelazni rok u Evropi je tek počeo. Imamo razumijevanja za igrače, kojima je lijepo u Zemunelu. Imali smo ga i za Kizita kome je Univerzitatea nudila ugovor na 'dvije plus jednu' godinu, a Partizanu uslove koje smo prihvatili. Međutim, Kizito je to odbio".

U Humskoj 1 visine transfera podvode pod poslovne tajne. Zato Krstajić nije htio da kaže koliko je Partizan zaradio na prodaji Petrovića, samo je kratko odgovorio na pitanje da li je u pitanju cifra od dva miliona evra:

"Cifra je veća".

(izvještač MONDA sa Pohorja, Rade Jakšić, foto Partizan.rs, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC