• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mezenga: Novi početak u Zvezdi

"Zaboravio sam Poljsku i za mene je Zvezda novi početak. Imam ogroman motiv", rekao novi fudbaler Zvezde.

 Mezenga: Novi početak u Zvezdi Izvor: MONDO

Bruno Mezenga će u sezoni pred nama igrati u napadu Crvene zvezde. Brazilac je u Ljutice Bogdana došao iz poljske Legije, ali pravu priliku za dokazivanje vidi u Zvezdi.

Neće mu biti lako da se nametne za veću minutažu. Mezenga je svjestan da na kondicionom planu zaostaje za novi klupskim drugovima.

"Poštujem svakog saigrača i ovde zaista ima dobrih fudbalera. Ja sam stigao poslije loše sezone u Legiji i zaista će mi trebati vremena da stignem drugove u njihovoj fizičkoj spremi. Moji zemljaci Brazilci mi kažu da se trenira naporno i da je svaka utakmica za Zvezdu bitna jer dolazi mnogo navijača", rekao je Mezenga za klupski sajt.

I on je na Marakanu stigao na preporuku Dejana Ramba Petkovića

"Peći je živa legenda fudbala u Brazilu. Igrao sam sa njim i zaista ga cijenim. Kad mi je pomenuo mogućnost dolaska u njegov bivši klub zaista nisam mnogo mislio. Nadam se da ću zaigrati još jednom pored njega na njegovom oproštaju na stadionu Crvene zvezde".

Znaju u Crvenoj zvezdi da se nije proslavio u Poljskoj, to ne krije ni sam Mezenga. Međutim, Petković ga pamti po znatno boljim partijama u Brazilu, gdje je igrao u napadu Flamenga.

"Zaboravio sam Poljsku i za mene je Zvezda novi početak. Imam ogroman motiv da baš ovde pokažem sav svoj kvalitet", kaže Brazilac, koji prvih dana u Zvezdi ima veliku podršku svojih sunarodnika.

U Zvezdi će ponovo igrati sa Pašekom

"Igrali smo zajedno u Flamengu. Vini je sjajan igrač. Brz, tehničar i sa odličnom asistencijom. Mislim da će mnogo značiti ekipi a posebno nama napadačima. Nadam se da nije zaboravio da asistira", sa osmijehom je zavšio Mezenga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC