• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano Ronaldo (ne) ide sa Ostrva

Portugalac Kristijano Ronaldo najavio je da će do početka Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj odlučiti gde će nastaviti karijeru.

 Kristijano Ronaldo (ne) ide sa Ostrva Izvor: MONDO

"Nikom ništa nisam obećao, ni Upravi ni navijačima. Želeo bih da ostanem u Mančesteru, ali u budućnosti svašta može da se dogodi. Razgovaraću sa čelnicima kluba u sledeće dve nedelje i posle ću sigurno doneti odluku", najavio je portugalski reprezentativac.

Engleski novinari podsećaju da je najtrofejniji evropski klub Real Madrid ponudio 140 miliona evra za transfer Ronalda, a da su za sjajnog napadača zainteresovani još neki poznati evropski klubovi.

"Već sam rekao ranije, ako Mančester želi da ga proda, pitaćemo ga da li želi da dođe kod nas ako možemo da ga priuštimo", rekao je Ramon Kalderon, predsednik Reala.

"Igrači igraju gde žele. Ako neko poželi da ode, ne može biti sprečen. Ropstvo je ukinuto pre izvesnog vremena", rekao je Kalderon.

Španski prvak će skoro sigurno morati da obori svetski rekord u visini transfera ako bude želeo da dovede Ronalda, koji sa Mančesterom ima ugovor do 2012. godine.

Trenutni rekord je prelazak Zinedina Zidana iz Juventusa u Real 2001. godine, za 65 miliona dolara.

Pošto je Mančester osvojio treću titulu šampiona, pomoćni trener Karlos Keiroš izjavio da je siguran da će Portugalac ostati u Engleskoj.

"Bez sumnje, ostaće sa nama. Vrlo je srećan, imamo ugovor sa njim i ne plašimo se da će otići", rekao je Keiroš.

"Marka" je, međutim, navela da će Real pokušati da se direktno obrati vlasniku Mančestera, Amerikancu Malkomu Glejzeru.

List, koji je blizak upravi Reala, naveo je da je Glejzer zainteresovaniji za finansijsku stranu mogućeg Ronaldovog transfera, nego na njegov uticaj na ostatak tima.

Ronaldo je u Moskvi, u finalnoj utakmici Lige šampiona, postigao jedini gol za Mančester Junajted u regularnom toku meča, a prilikom izvođenja jedanaesteraca jedino on nije uspeo da savlada golmana Čelsija Petera Čeha.

On je ove sezone postigao čak 42 gola.

Ronaldo je u Mančester došao iz lisabonskog Sportinga 2003. godine i sa klubom je pre pehara Lige šampiona ove sezone osvojio i titulu Premijer lige.

(agencije, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC