• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brat reprezentativca Srbije imao srčani zastoj na meču!? Utakmica prekinuta poslije 11 minuta (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Dragi Gudelj je preživio dramu na utakmici svog tima u Španiji.

 Dragi Gudelj imao srčani zastoj Izvor: mondo.ba

Dragi Gudelj, rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, srušio se na današnjoj utakmici Kordobe i Ferola i ostao da leži bez svijesti. Za sada nema zvaničnih informacija šta mu se desilo, španski mediji spekulišu da je imao srčani zastoj, ali dobra vijest je da je i prije napuštanja terena bio pri svijesti i podigao se dok su ga ljekari i fudbaleri unosili u ambulantna kola.

Susret je prekinut u 11. minutu i nije nastavljen pošto je Dragi Gudelj zabrinuo sve aktere utakmice kada se bez ikakvog kontakta srušio na travu i ostao da leži nepomično. Uskoro opširnije...

Koliko je situacija bila ozbiljna najbolje govori i to da su se fudbaleri Kordobe, saigrači Dragog Gudelja, hvatali za glavu i na njihovom licu je bilo evidentno da su zabrinuti za zdravlje srpskog fudbalera. Srećom, ambulantna kola su odmah ušla na teren i počelo je reanimiranje fudbalera, da bi se nakon svega podigao i htio da se vrati na teren. Dok su ga izvodili sa stadiona, dok je uz njega bio otac Nebojša, Dragi je tražio da igra utakmicu, ali susret nije ni nastavljen.

U međuvremenu su se oglasili iz Kordobe i objasnili da je Gudelj sada stabilno, ali da će ostati u bolnici da bi se izvršila dodatna testiranja, pošto je njemu ipak rađena reanimacija na terenu.

Dragiša Gudelj, inače kako je često nazivan Dragi, mlađi je brat Nemanje Gudelja. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Ajaksa, igrao je za Volen, Vitoriju Gimarais B, Kadiz B, dok je od 2022. godine u Kordobi, klubu koji se takmiči u trećem rangu španskog fudbala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC