• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gudelja reanimirali na terenu! Stavili ga na nosila, a onda je sve šokirao - htio da nastavi meč! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatni snimci stižu iz Španije gdje je Dragi Gudelj preživio životnu dramu.

 dragi gudelj imao srčani zastoj  Izvor: Twitter/Kamil47085941/Screenshot

Dragi Gudelj, inače rođeni brat reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja, srušio se na travu i imao je srčani zastoj na današnjoj utakmici Kordobe i Ferola, prenose španski mediji. Bio je sam ispred svog kaznenog prostora u 11. minutu, dok je lopta bila na drugoj strani terena, kada se samo srušio. Uspio je da ustane poslije prvog pada, a samo što je ustao - odmah je ponovo pao i ljekari oba tima utrčali su na teren i zajedno mu pružili pomoć dok su igrači oko njih stajali zabrinuti i vladala je velika neizvjesnost.

Španski mediji prenose da mu je sedam minuta rađena reanimacija na terenu, odnosno primijenjena je masaža srca, da bi nakon svega stigle dobre vijesti. Dragi Gudelj je ponovo bio svjestan i stavljen je na nosila kako bi što prije bio prebačen u obližnju bolnicu gdje može da mu se pruži adekvatnija pomoć.


Potpuno nevjerovatno, ali kada su ga stavili na nosila i krenuli da guraju u kola Hitne pomoći - Dragi Gudelj se pridigao i objašnjavao da je dobro. Štaviše, insistirao je da siđe sa nosila i da nastavi utakmicu, za šta niko od igrača, kamoli ljekara, nije želio da čuje i jedva su ga ubijedili da ide u bolnicu iako je želio da igra dalje? Sve to dešavalo se u ranoj fazi utakmice, a poslije velike drame dva kluba su se složila da se meč prekine i odigra neki drugi put.

Na tribinama je bio i njegov otac Nebojša Gudelj koji je odmah sišao do terena i potom se zajedno s njim u kolima Hitne pomoći odvezao do bolnice "Kraljica Sofija" gde su mu odmah urađeni testovi srca i rezultati su "normalni", ali biće dodatnih pregleda. Ne samo danas, nego i u narednim danima, nedjeljama...

Klub je saopštio da je sada Dragi Gudelj stabilno i svi se nadaju da će se oporaviti i nastaviti karijeru, a sve je situacija podsjetila na stravičnu scenu sa Evropskog prvenstva 2020. godine kada je Kristijan Eriksen imao srčani zastoj na meču.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC