• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antonio Konte neće se vraćati u Englesku: Totenhem potvrdio - gotovo je! Gazda ga nije ni pomenuo

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Italijan više nije menadžer velikog engleskog kluba.

 Antonio Konte dobio otkaz u Totenhemu Izvor: Profimedia

Italijanski trener Antonio Konte napustio je Totenhem uz sporazumni raskid ugovora. Klub je to potvrdio na svom zvaničnom sajtu, uz podsjećanje da je pod vođstvom trofejnog trenera prošle sezone izborio plasman u Ligu šampiona. "Zahvaljujemo Antoniju za doprinos i želimo mu dobro u budućnosti", navedeno je.

Antonio Konte otišao je iz kluba nakon remija protiv Sautemptona, kada je kritikovao sve u klubu i govorio o tome kakav je mentalitet Totenhema i zašto 20 godina nema trofeja. Na rastanku, koji se mogao predvidjeti, ostavio je "pijevce" na četvrtom mjestu tabele, sa 49 osvojenih bodova.

"Imamo još 10 utakmica u Premijer ligi i u svojim rukama držimo stvari u borbi za mjesto u Ligi šampiona. Moramo da se saberemo. Svi moraju da iskorače, da bismo osigurali najviši mogući plasman za klub i za nevjerovatne, odane navijače", rekao je Danijel Levi, prvi čovjek kluba, na rastanku sa Italijanom. On Kontea nije pominjao.

U prethodnom periodu nagađano je da bi Konte mogao da se vrati u Juventus sljedeće sezone, u kojem je kao igrač bio kapiten i sa kojim je ostvarivao uspjehe i osvajao titule od 2011. do 2014. Ispostavilo se da se poslije toga ni u jednom timu nije toliko dugo zadržao, jer je po dvije godine proveo i kao selektor Italije, menadžer Čelsija, trener Intera i sada menadžer Totenhema. U tom periodu bio je prvak Premijer lige sa "plavcima" i šampion Serije A i sa nerazurima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC