• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO NISTE VIDJELI U TV PRENOSU! Piksi pobjesnio, čupao kosu, pa opsovao - sve zbog jednog kiksa Srbije! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Dugo se Dragan Stojković nije iznervirao zbog poteza nekog svog fudbalera kao što je to bio slučaj sa Andrijom Živkovićem, nekoliko minuta prije gola Dušana Vlahovića.

 Piksi izgubio zivce zbog Živkovića Izvor: Arena Sport/Screenshot

Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je Crnu Goru 2:0 (0:0), ali daleko od toga da je blistala u Podgorici. Mučili su se "orlovi", posebno u prvom poluvremenu da dođu do šansi protiv dobro postavljene odbrane domaćina, da b konačno Dušan Vlahović obradovao navijače "orlova" u 78. minutu. Pokazao je klasu i savladao Mijatovića, pa još jednom u nadoknadi vremena, nakon čega je selektoru Draganu Stojkoviću "pao kamen sa srca".

Iako je u osvrtu na utakmicu rekao da je bilo važno da navijači budu strpljivi, bilo je vidljivo da se i "hladnokrvni" Piksi nervira. To se posebno vidjelo nekoliko minuta uoči gola Vlahovića, kada je izgubio živce zbog upropaštenog napada Srbije koji je nagovještavao da možemo do konačnog pogotka.

Na semaforu je pisao 73. minut kada je krenula kontra Srbije preko Vlahovića, odložio je loptu do Živkovića, a Piksijev Nišlija je vidio otvorenu lijevu stranu i odlučio je da "širi" igru tima. Ipak, ispostavilo se da je poslao prebrzu i nepreciznu loptu za Filipa Mladenovića koji je čak i uklizao u pokušaju da je sustigne, ali je na kraju završila u autu i pripala Crnogorcima, dok da je bila idealna - bila bi to slična situacija kao kod gola Vlahovića.

Pogledajte

00:34
Piksi pobesneo na Živkovića (VIDEO)
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Poslije tog "kiksa", Piksi se uhvatio za glavu u nevjerici i opsovao, kako ga dugo nismo vidjeli, ako je i jednom na taj način reagovao u Kataru. Bio je odmah svjestan Živković da je iznervirao selektora, ali srećom gol je brzo došao.

Sjajni napadač Juventusa je sa dva gola sa klupe pokazao da je veliki majstor fudbala, i da je trenutna kriza u "staroj dami" samo prolazna stvar, pa su se njemu navijači najviše obradovali kada je sa ostalim saigračima stigao ispred hotela u Podgorici u kome su bili smešteni "orlovi". Navijači su im tamo priredili spektakularan doček.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC