• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvetković prezadovljan pripremama na Zlatiboru

Fudbaleri Borca, šampiona BiH, vratili su se poslije osmodnovnih priprema, koje su obavili na Zlatiboru.

 Cvetković prezadovljan pripremama na Zlatiboru Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca, šampiona BiH, vratili su se poslije osmodnovnih priprema, koje su obavili na Zlatiboru. Borac je odigrao tri pripemna meča u kojima je remizirao sa Rudarom iz Pljevalja 1:1, Pobijedio Mogren 3:1 i savladao ekipu sastavljenu od igrača, koji su u potrazi za angažmanom 4:0.

"Mogu da budem izuzetno zadovoljan poslije priprema na Zlatiboru. Prije svega zadovoljan sam odigranim utakmicama i postignutim rezultatima. Odigrali smo dobar meč protiv Zlatibora i to je bio odraz dobrog rada u dosadašnjem dijelu priprema. Iako nam vrijeme nije išlo naruku, nekoliko dana je padala kiša, naši igrači su profesionalnim radom i zalaganjem pokazali zašto su prvaci BiH. Spremni očekujemo mečeve protiv Makabija iz Haife", rekao je Zvezdan Cvetković, trener Borca.

Borac će u gradu na Vrbasu nastaviti sa radom sve do prvog meča kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabi Haife.

U taboru Borca rade sve što je u njihovoj moći da što prije obezbijede pojačanja. Na meti su i dalje Miloš Bogunović, napadač Partizana, i Marko Pavićević, član Sloboda Point Sevojna. Bojan Ušumović, koji je bio ne probi tokom priprema na Zlatiboru, neće nositi dres Borca naredne sezone. Uskoro se očekuje dolazak dva najavljena Brazilca, Gabrijela Markosa Korsata i Andrea Luiza Kardoza.

NAPORAN PUT DO IZRAELA


Ekspedicija Borca krenuće put Izraela u ponedjeljak, 11. jula, letom iz Mahovljana za mađarsku prestonicu Budimpeštu gdje će prenoćiti. U utorak će uslijediti novi let za glavni grad Izraela Tel Aviv odakle će do Haife fudbaleri Borca će putovati autobusom.

"Utanačili smo put kojim ćemo stići do Izraela i nadamo se da će naši igrači, bez obzira na dug put, prikazati odličnu partiju protiv Makabija. Imamo pravo na optimizam, iako su Izraelci favoriti, ni mi nismo bez šansi", rekao jedirektor Borca  Radmilo Šipovac.

Utakmicu u Haifi sudiće italijanski arbitar Paolo Valeri (33), dok će glavni arbitar u banjalučkom dvoboju biti Holanđanin Rišar Lisveld.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC