• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijel Mojsov prodat moskovskom Dinamu

Makedonski reprezentativac karijeru nastavlja u Rusiji. SOS Kanal javio da je Vojvodina dobila za njega tri miliona evra.

 Danijel Mojsov prodat moskovskom Dinamu Izvor: MONDO

Štoper Vojvodine ovog ljeta bio je na cijeni. Želeli su ga mnogi klubovi, zagrebački Dinamo je slao predstavnike da ga gledaju, u posljednjih nekoliko dana pojavile su se priče da je i Partizan zainteresovan.

Međutim, prema saznanjima SOS Kanala, Mojsov će karijeru nastaviti u Rusiji. Isti izvor je naveo da je Vojvodina prodala makedonskog reprezentatica moskovskom Dinamu za tri miliona evra.

Mojsovu neće biti teško da se uklopi u Dinamo, bar što se tiče jezika, jer u ekipi iz Moskve već igraju fudbaleri iz ex-YU: Srbin Marko Lomić, Zvjezdan Misimović (BiH) i Hrvat Tomislav Dujmović.

Dinamo je trenutno treći u tekućem ruskom prvenstvu. Poslije 16 kola ima 29 bodova, pet manje od prvoplasiranog, gradskog rivala CSKA, koji ima i meč manje.

Vojvodinu su ovog ljeta napustili: golmani Željko Brkić i Aleksandar Kesić, Aleksandar Katai je potpisao ugovor sa Olimpijakosom, ali se ne zna da li će tamo i otići odmah, Dušan Nestorović će narednu sezonu provesti u Rudaru iz Pljevlja kao pozajmljen igrač.

Iz Vojvodine još jedna, iznenađujuća vijest.

Dugogodišnji rukovodilac kulskog Hajduka (bio je na raznim rukovodećim mjestima) Aleksandar Vlaškalić imenovan je za poslovnog sekretara novosadskog kluba.

"Nisam ja stvorio Hajduk, Hajduk je stvorio mene i zato sam mu neizmjerno zahvalan kao i ljudima iz mog bivšeg kluba koji su mi omogućili da napredujem u karijeri. Vojvodina je za mene novi izazov za dokazivanje. Svjestan sam šta me čeka i šta se od mene traži, kako od rukovodstva tako i od armije navijača. Mogu da obećam da ću dati i posljednji atom snage u naporima da Vojvodina u budućnosti postane ono što i jeste - gigant vojvođanskog i srpskog fudbala", izjavio je 43-godišnji Vlaškalić, prenosi sajt kluba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC