• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Drago stiže prije Adija

MONDO saznaje da bi pregovori između Crvene zvezde i Ivice Dragutinovića mogli da budu završeni u naredna dva, tri dana.

 ZVEZDA: Drago stiže prije Adija Izvor: MONDO

Li Adi je fudbaler Crvene zvezde, Ivica Dragutinović nije.

Ove dvije činjenice mogle bi da budu dijametralno suprotne u narednih sedam do deset dana.

MONDO saznaje da bi pregovori između crveno-bijelih i iskusnog defanzivca, koji je zatražio "tajm-aut" zbog godišnjeg odmora, mogli da budu završeni u naredna dva, tri dana, bilo da se radi o sklapanju ugovora i prijateljskom razlazu.

Takođe, iz kluba nam je potvrđeno da će se intenzivno raditi na prodaji fudbalera iz Gane, Lija Adija, čim se on bude pojavio u Beogradu. A, trebalo bi da dođe za nedelju dana, ako se uopšte bilo šta može prognozirati kada je taj momak u pitanju.

Rečeno nam je i da Crvena zvezda, uprkos činjenici da je stručni štab digao ruke od Adija, neće panično tražiti pojačanje na poziciji stopera, ali da će menadžment reagovati ukoliko se pojavi kvalitetan igrač. Za sada, bar nam je tako prenijeto, u prvom planu je Dragutinović.

Dok se čekaju i zvanični odlasci Mohameda Avala Isaha i Aleksandra Jevtića, u klubu nam je rečeno da nema nagovještaja da će još neki igrač otići, bar ne u ovom trenutku.

Mediji su uporedo sa vešću o teškoj povredi novopečenog Zvezdinog Brazilca Vinisijusa Pašeka, počeli da spekulišu oko toga ko bi mogao da bude novi fudbaler na poziciji lijevog krila, jer Pašeko zbog preloma noge neće moći da igra bar do početka 2012. godine.

U klubu ne kriju da je jedan od pominjanih Žarson Magrao iz kijevskog Dinama interesantan igrač, ali da je malo vjerovatno da će fudbaler koji vrijedi nekoliko miliona evra i kojeg traže Benfika i Braga, odlučiti da ukrajinski zamijeni srpskim fudbalom. Najizvjesnije je da će se jedan od fudbalera iz aktuelnog pogona adaptirati na poziciju lijevog krila, vjerovatno Darko Lazović.

Možda dođe i do rokade, da Kristijan Borha zaigra na lijevom, a Lazović na desnom krilu.

To mjesto do nedavno je "pripadalo" Ognjenu Koromanu, koji će od srijede biti u istom hotelu u kojem su i fudbaleri Crvene zvezde. Bivši fudbaler kluba takođe će sa ekipom Krila Sovjetov dio ljetnih priprema obaviti u Bad Tacmansdorfu, gdje će zvezdaši doputovati u srijedu u toku dana.

U utorak, Andrija Kaluđerović je proslavio 24. rođendan, a tim povodom klub mu je poklonio tortu, koja je "nestala" poslije večere.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC