• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kozara se pojačava

Novi član Premijer lige BiH Kozara iz Gradiške jača redove pored nastup u elitnom Bh takmičenju.

 Kozara se pojačava Izvor: MONDO

Pred potpisom ugovora sa Kozarom su napadač Senad Mujić i defanzivac Leonid Ćorić, dok su potpisali Gorac Popović i Zoran Nikić.

Iza Mujića je sjajna sezona u Slobodi u kojoj je bio najbolji strijelac.Sa čelnim ljudima Kozare postigao je usmeni dogovor samo se čeka još potpisivanje.

"Ne bih ništa da prejudiciram dok ne potpišem ugovor. Mogu reći da smo se dogovorili", rekao je Mujić,koji je karijeru počeo u Slogi iz Tojšića, potom je došao u Slobodu, a onda igrao za Orašje i Laktaše.

Goran Popović dojučerašnji fudbaler Slavije i definitivno je pristupio premijerligašu BiH iz Gradiške kojem se priključio i Zoran Nikić, koji je minulu sezonu proveo u prvoligašu Podrinju iz Janje. Osim njih dvojice sa ostatkom ekipe uveliko trenira i pouzdani štoper Leonid Ćorić, sad već bivši prvotimac banjolučkog Borca, ali još nije poznato da li će on pojačati Kozaru.

" Što se tiče Popovića i Nikića s njima dvojicom je sve riješeno i oni će u narednoj sezoni biti dio našeg tima. Kada je u pitanju Ćorić on za sada trenira i mi se nedamo da ćemo s njim uspjeti postići sporazum i on bi za nas bio veliko pojačanje u šampionatu Premijer lige BiH", izjavio je Vinko Marinović, šef Stručnog štaba Kozare. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC