• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Zvezde pred transferom karijere! U Srbiji izveo magiju, a sa 34 pojačava velikana! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mnogi navijači Crvene zvezde zaboravili su da je prije više od deset godina za njihov tim igrao brazilski fudbaler Bruno Mezenga.

 Bruno Mezenga prelazi u Santos Izvor: MN PRESS

Nekadašnji napadač Crvene zvezde u samom finišu igračke karijere mogao bi da napravi jedan od najčudnijih transfera! Brazilski velikan Santos zainteresovan je da u svoje redove dovede Brunu Mezengu (34), golgetera koji u Srbiji nije uspio da se dokaže, ali sada u rodnoj zemlji doživljava drugu mladost.

Mezenga je trenutno član ekipe Agua Santa i sa tim timom je u državnom prvenstvu Paulista napravio pravu senzaciju. Stigli su do finala, uz njegove fantastične partije, zbog čega je slavni crno-bijeli klub bacio oko. Tim za koji su svojevremeno nastupali Pele i Nejmar već je u odmaklim pregovorima oko angažovanja napadača koji se u srpskom fudbalu zadržao samo šest mjeseci.

Pogledajte detalje iz tog dijela njegove karijere:

Mezenga je u Srbiju stigao tokom ljeta 2011. godine, što mu je bila peta pozajmica na koju ga je poslao Flamengo. Tokom čitave jeseni je pokušavao da pronađe golgetersku formu, a čak i najvatreniji navijači Crvene zvezde sada bi imali poteškoća da se sjete kakav mu je bio učinak u srpskom klubu. Ipak, jedna majstorija se ne zaboravlja.

Brazilac je sakupio 18 mečeva, postigao pet golova od čega su dva bila u evropskim kvalifikacijama, ali najveća majstorija vidjela se u srpskom fudbalu. Bruno Mezenga je na veoma atraktivan način pogodio mrežu Smedereva, što je postao jedan od kultnih trenutaka u godinama koje su bile teške za crveno-bijele. Pogledajte tu majstoriju:

Evrogol brazilskog napadača u duelu sa Smederevom.
Izvor: YouTube/Crni Guja

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC