• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Štrajk prijeti Partizanu, na udaru uprava

Radna zajednica, koja mjesecima ne prima platu, "pritiska" upravu kluba i tereti direktore stadiona i "Zemunela", kao i generalnog sekretara.

 MONDO: Štrajk prijeti Partizanu, na udaru uprava Izvor: MONDO

Ni poslije četiri uzastopne titule prvaka i učešća u Ligi šampiona, Humskom ne teku med i mlijeko. Naprotiv, sve je više gorke žuči.

Suprotno odličnoj atmosferi u ekipi tokom priprema za novi pohod na Ligu šampiona, na ostalim klupskim nivoima vlada nezadovoljstvo, do te mjere akumulirano da je Radna zajednica Partizana pred štrajkom, saznaje MONDO.

Naime, Radna zajednica već mjesecima ne dobija plate što je rezultiralo pismom upućenom upravi. Zaposleni u SC "Partizan - Teleoptik" ostavljeni su bez dinara već pet mjeseci, a zaposleni na stadionu tri mjeseca.

Na udaru Radne zajednice našli su se direktni nadređeni, direktori "Zemunela" i stadiona u Humskoj, Vladimir Rakočević i Aleksandar Stepanović, kao i glavni čovjek za finansije u klubu, generalni sekretar Darko Grubor.

Nezadovoljna radom Grubora je i struka Partizana što izaziva sve jači pritisak na predsjednika Dragana Đurića i Upravni odbor, koji je po Statutu, izmijenjenom prije nekoliko godina, zadužen za postavljanje generalnog sekretara.

Partizan je na nedelju dana od starta sezone i prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Škendije u Beogradu. Ekipa je ostala bez stuba odbrane, Stefana Savića, i kako sad stvari stoje, trener Aleksndar Stanojević moraće da traži alternativna rješenja u odbrani.

Pare od transfera crnogorskog reprezentativca, naravno, još nisu stigle u crno-bijelu kasu, ali jesu od učešća u Ligi šampiona, a dio klupske uprave pred Grubora je postavio zahtjev - da iznese detaljan izvještaj o tome gdje su otišle.

Biće vrelo ovog ljeta u Humskoj 1...

( MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC