• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zaprijetio Škendiji

Crno-bijeli pobijedili skopski Metalurg 3:0 (2:0) u generalnoj probi pred start sezone. Strijelci Babović, Jovančić i Tomić.

 Partizan zaprijetio Škendiji Izvor: MONDO

Nedjelju dana pred prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Škendije, u isto vrijeme na istom mjestu, u Humskoj 1, Partizan je imao generalnu probu.

Rival mu je bio drugoplasirani tim minulog makendonskog prvenstva, Metalurg iz Skoplja, a crno-bijeli su pobijedili 3:0 (2:0).

Utakmica je odigrana bez prisustva publike.

Stefan Babović je goste načeo u 15. minutu svojim prvim golom na pripremama, Vladimir Jovančić je u 33. upisao već petu "recku" od dolaska iz Rada u Partizan, a u 80. je konačan rezultat postavio Nemanja Tomić.

"U potpunosti uspjela provjera. U napadu smo vidjeli dosta dobrih stvari, u odbrani smo imali problema, jer smo je mnogo 'tumbali'. Lako smo ulazili i šanse i davali golove na čemu smo najviše radili u posljednje vrijeme", ocijenio je trener Aleksandar Stanojević.

Metalurg je drugi makedonski tim sa kojim se Partizan sastao od početka priprema. Na startu je, takođe u Humskoj, savladao Rabotnički u meču koji se igrao po četvrtinama (po 20 minuta) - 5:1. U međuvremenu, crno-bijeli su pobijedili Metalist iz Harkova 1:0 i Petržalku 6:0, a remizirali sa Olimpijom iz Ljubljane 2:2 i Rozenborgom 0:0.

Jovančić je najbolji strijelac na pripremama, sa pet pogodaka, po dva gola dali su Marko Šćepović, Eduardo i Nikola Ninković, a po jedan Lamin Dijara, Lazar Marković, Nemanja Tomić i Zvonimir Vukić iz penala, dok je Moravčik iz Petržalke zatresao svoju mrežu.

PARTIZAN: Stojković (od 46. R. Ilić) - Aksentijević (od 55. Stanković), Ranković, Ivanov, Volkov - Kamara (od 46. Marković) - Babović, Vukić, S. Ilić (od 66. Tomić) - Jovančić (od 66. Marković), Šćepović.

METALURG: Pavlović, Petkovski, Nemedi, Kralevski, Dragović, Mitrev, Krstev, Zaharijevski, Načevski, Ejupi, Ilijoski.

Igrali su još: B. i P. Ljamčevski, Medić, Tenekedžijev, Simonovski.

(V.S, MONDO, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC