• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal fudbalera Reala - šakom udario protivnika nakon meča! Sve je počelo od jedne rečenice, otkriveni detalji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaler Reala Federiko Valverde pesnicom je udario igrača Viljareala Aleksa Baenu poslije meča...

 Federiko Valverde šakom udario Aleksa Baenu Izvor: Profimedia

Real Madrid je kod kuće izgubio od Viljareala (3:2) i tako dodatno "pogurao" Barselonu do titule u Primeri. Međutim, nije poraz glavna tema poslije ovog meča, već to što je Federiko Valverde (24) sačekao na parkingu protivičkog igrača Aleksa Baenu (21) i udario ga pesnicom! Vijest je potvrdila i španska "Marka", kao i pozadinu cijelog tog događaja.

Njih dvojica imali su čarke i tokom utakmice, ali je po završetku svega došlo do fizičkog obračuna. Umiješalo se na kraju i obezbjeđenje. Razlog toga je jedna rečenica Baene sa meča odigranom u Kupu kralja 19. januara, tada mu je spomenuo porodicu i tada nerođenog sina.

Federikova supruga Mina Bonito imala je tada probleme u trudnoći i postojala je šansa da izgubi dijete. Tokom utakmice te utakmice je Baena navodno rekao Valverdeu "plači sada, kada ti se sin neće roditi". To tvrde predstavnici fudbalera Reala koji su u izjavi za "Marku" potvrdili da je sve od tog detalja krenulo. "Tada mu je spomenuo sina i onda je nešto slično ponovio i u ovom meču, sačekao ga je na parkingu i rekao mu je mu ne spominje porodicu nikad više", navodi ovaj list riječi njegovih predstavnika.

Srećom, Mina se porodila, rodila je drugo dijete, ali Urugvajac izgleda nije zaboravio šta se dogodilo. Baena zbog svega ovog razmatra da slučaj prijavi policiji, navodno postoji i snimak svega koji još nije objavljen. Inače, kada su sve ove informacije objavljene navijači na društvenim mrežama stali su na stranu Valverdea. "Ako mu je stvarno sve ovo rekao, onda je dobro prošao, ja bih ga prebio", napisao je jedan od korisnika na Tviteru.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC