• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Liverpul me pušta za džabe

Srpski fudbaler Milan Jovanović tvrdi da je uprava Liverpula pristala na dogovor da ga pusti da ode bez obeštećenja.

 Jovanović: Liverpul me pušta za džabe Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije došao je na Enfild prošlog ljeta, nedugo po završetku Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, kada je zvanično menadžer Liverpula i dalje bio Rafael Benitez. Ipak, stvari su se brzo promijenile, bez da je odigrana prva utakmica, Benitez je otišao u Inter, a njegovo mjesto je zauzeo Roj Hodžson, kod kojeg Jovanović nije bio u prvom planu.

Malo toga se promijenilo i kada je na pola sezone Hodžson otpušten, a bio angažovan Keni Dalgliš, pa su obje strane poslije godinu dana zaključile da je rastanak najbolje rješenje.

Engleski mediji prenose izjavu Jovanovića, koji tvrdi da će se uskoro vratiti u Belgiju, ali ne u Standard iz Liježa u kojem se proslavio, već u najtrofejniji klub te zemlje, Anderleht iz Brisela.

"I dalje sam pod ugovorom sa Liverpulom, ali su se oni složili da me puste da odem bez obeštećenja i da pronađem novi klub. Sastao sam se sa čelnicima Anderlehta i bilo je prilično zanimljivo. Imao sam večeru sa predsjednikom kluba Rožerom Vanden Stokom i sportski direktorom Hermanom fan Holsbekom. Ostavili su odličan utisak na mene. Moraćemo da sačekamo do konačne odluke, ali je Anderleht svakako interesantna opcija", rekao je Jovanović za "Sport/Foot Magazine".

U vijesti se navodi i da je za 30-godišnjeg ljevokrilnog napadača zainteresovan i tandem slavnih klubova iz Portugala. Navodno, vječiti lisabonski rivali Sporting i Benfika takođe su u pregovorima sa Jovanovićem, koji je u dresu Liverpula odigrao 18 utakmica i postigao dva gola.

Za reprezentaciju Srbije, popularni "Lane" odigrao je 35 mečeva i postigao deset golova.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC