• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MODRIĆU, ŠTA SI JEO U BEOGRADU? Luka zaigrao za Real, Španci nisu mogli da vjeruju

Hrvatski fudbaler se nakon kratke posjete Beogradu vratio u Madrid i zaigrao za Real.

 Modrić se oporavio kod doktorice u Beogradu Izvor: Profimedia/Abu Adem Muhammed / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Fudbaleri Real Madrida osvojio su Kup Kralja pobjedom nad Osasunom (2:1), a na terenu se u samom finišu meča pojavio i Luka Modrić. Iako je bilo najavljeno da će hrvatski fudbaler morati na dužu pauzu, on je uspio da se oporavi od neugodne povrede u veoma kratkom roku, a za to je zaslužan dolazak u Beograd.

Modrić se liječio po savjetima čuvene doktorke Marijane i tako uspio da se oporavi za meč sa Osasunom, ali i za mnogo važnije duele - one protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Upravo je posjeta Srbiji i Beogradu najviše zanimala španske medije nakon što su kapitena Hrvatske vidjeli na terenu.

"Šta si to jeo u Beogradu? Oporavio si se za pet dana", glasilo je pitanje španskih novinara. "Ah, sada sam dobro. Najvažnije je da se osjećam dobro. Sad samo razmišljam o utakmici protiv Sitija", poruka je Luke Modrića koji će i u polufinalu Lige šampiona biti jedan od najvažnijih aduta španskog tima.

On je tokom prethodnih 11 godina sa Real Madridom osvojio čak 23 trofeja. Među njima su i pet pehara u Ligi šampiona, po čemu je rekord. Samo su Karim Benzema, Dani Karvahal i Kristijano Ronaldo izjednači sa hrvatskim fudbalerom kada su u pitanju trofeji najprestižnijeg evropskog takmičenja, pa bi eventualna titula za tim Karla Anćelotija u ovoj sezoni značila da Portugalac ispada iz konkurencije, a da trojka ostaje usamljena na vrhu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC