• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije spalile zastavu navijača Rome, pojavila se nova: Tri mjeseca poslije "navijačke bruke" Fedajn ima obilježja!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako izgleda transparent koji sada nose navijači iz grupe "Fedajn Roma".

 Navijačka grupa Fedajn Roma ima novu zastavu Izvor: MN PRESS

Prije tri meseca najvatreniji navijači Crvene zvezde oteli su zastavu navijačke grupe "Fedajn", što je po navijačkim postulatima vjerovatno i najveća sramota koju ultrasi mogu da dožive. Poznata navijačka grupa Rome ostala je bez svoje najstarije zastave koja je ubrzo poslije toga zapaljena na sjeveru stadiona "Rajko Mitić", dok je u međuvremenu najavljena i osveta navijačima Zvezde koji su izveli ovu "akciju" za vrijeme košarkaškog meča protiv Milana.

Od tada, "Fedajn" je bio bez obilježja na tribini, da bi se na meču protiv Bajera iz Leverkuzena pojavila njihova nova zastava koju će izgleda i u budućnosti nositi na utakmice "vučice". U pitanju je transparent u bojama rimskog kluba koji na sebi nema nikakav natpis, objavili su navijači.


Podsjetimo, sukob navijača Crvene zvezde i Rome izazvao je veliku buru u Italiji. Nezvanično, motiv Delija bilo je prijateljstvo sa navijačima Napolija, koje su prethodno napali navijači Rome, pa su se i oni oglasili na svojoj utakmici i na taj način su "peckali" protivnike. Osim njih, reagovali su i navijači Lacija, gradskog rivala Rome, koji su u zvaničnom saopštenju poručili da je u pitanju "istorijska sramota kluba".

"Povratak barjaka je sada prioritet za nas. Moramo brzo da reagujemo. Rizik je da izgubite snagu u haosu i započnete haos između navijača širom Evrope. Ako se naš prevrnuti transparent pojavi - u Napulju će izbiti građanski rat", kazao je poslije "krađe" rimski ultras za italijanske medije (želio je da ostao anoniman), dok su se navodno njima u pomoć ponudili i najveći protivnici - navijači Lacija - koji žele da pomognu u potrazi za transparentom. Ipak, potraga je brzo obustavljena pošto je transparent "Fedajn" spaljen na stadionu Crvene zvezde.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC