• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real ponudio 80 miliona evra za Ronalda

Najtrofejniji evropski klub Real Madrid ponudio je Mančester junajtedu 80 miliona evra za transfer najboljeg igrača tog kluba, Kristijana Ronalda.

 Real ponudio 80 miliona evra za Ronalda Izvor: MONDO

Predsednik "kraljevskog" kluba Ramon Kalderon spreman je da novom prvaku Evrope ponudi ogromnu cifru po principu "uzmi ili ostavi".

Ukoliko čelnici engleskog tima odbiju njegovu ponudu, Kalderon, kako navodi "Marka" neće se cenkati i odustaće od transfera portugalskog reprezentativca.

Veći deo ponuđene sume predsednik Real Madrida spreman je da plati u novcu, dok bi jedan deo transfera bio iskompenzovan prelaskom napadača španskog kluba, Brazilca Robinja u Mančester.

Ukoliko najpopularniji engleski klub prihvati ponudu Real Madrida, Ronaldov transfer biće najskuplji u istoriji fudbala.

Uprava španskog kluba inistiraće da sa Portugalcem potpiše četvorogodišnji ugovor, a zajedno sa njegovom platom taj transfer sigurno će premašiti sumu od 100 miliona evra.

Novinar "Marke" tvrdi da će se Kalderon sledeće nedelje sastati sa vlasnikom Mančester junajteda Malkomom Glejzerom, kako bi pregovarao o Ronaldovom transferu.

Portugalski internacionalac u četvrtak je izjavio da želi da ostane u Mančesteru, ali da nije nemoguće da pređe i u neki drugi klub.

On je najavio da će do 7. juna, kada počinje Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj, doneti konačnu odluku gde će nastaviti karijeru.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC