• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htio da bude "novi Lampard", pa ga Čelsi izdao: Vlasnici mu pokazali vrata, uješće navijače za srce!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mejson Maunt neće produžiti ugovor sa Čelsijem i seli se u rivalski Mančester junajted.

 Mejson Maunt napušta Čelsi i ide u Mančester junajted Izvor: Profimedia

Engleski fudbaler Mejson Maunt će gotovo sigurno tokom ljeta napustiti Čelsi pošto se nije dogovorio oko produžetka ugovora, a njegova naredna destinacija će najvjerovatnije biti Mančester junajted. Maunt je ponikao u mlađim kategorijama Čelsija, sanjao je da bude kapiten kluba, da bude "Džon Teri i Frank Lampard" nove generacije, međutim odnosi sa klubom su drastično zahladnili po dolasku novih vlasnika i zato je na izlaznim vratima.

Izbor novog kluba je vrlo sužen, kao i za svakog engleskog fudbalera koji ima vrhunsku platu i ne želi da napušta dom, pa tako sem sporadičnih informacija o Bajernu, koji vodi njegov bivši trener Tomas Tuhel, uz Mauntovo ime vezuju se samo rivali Čelsija što nikako neće obradovati navijače "plavih".

Prvo se pričalo da će Maunt postati letnje pojačanje Jirgena Klopa u Liverpulu, ali sve je izvjesnije da će ovu trku dobiti ipak Mančester junajted gdje Erik ten Hag ima velike planove za polivalentnog Engleza. Maunt može da odgovori iza napadača, pa na krilu, kao i na mjestu centralnog veznog, što Holanđanin sa "Old Traforda" i te kako zna da cijeni i zato je naredio da se Englez dovede kada je već raspoložen za odlazak.

Iza Maunta, kao i čitavog Čelsija, vrlo je loša sezona i odigrao je ukupno 35 mečeva u svim takmičenjima i zabilježio tek tri gola i šest asistencija, što je daleko od forme koju je prikazivao kada su "plavci" bili prvaci Evrope 2021. Ukupno, odigrao je 195 utakmica za Čelsi i učestvovao sa 33 gola i 37 asistencija.

Podsjetimo, Čelsi će od naredne sezone voditi novi trener i to će biti argentinski stručnjak Maurisio Poketino koga pamtimo sa klupa Espanjola, Totenhema, Sautemptona i Pari Sen Žermena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC