• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da je moj agent živ, još bih morao da igram! Ibrahimović prosipao ZLATANIZME: Znate zašto pada kiša? Bog plače za mnom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zlatan Ibrahimović je odlučio da se penzioniše i to nikome nije rekao.

 Zlatan Ibrahimović kraj karijere Izvor: Facebook/AC Milan/Screenshot

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlučio je da se penzioniše u 42. godini i opet je uspio sve da iznenadi. Mjesecima unazad Ibrahimović je pričao kako je "jači nego ikad", da ne planira da batali fudbal, da će igrati na Evropskom prvenstvu 2024. godine, ali to je ipak bila samo varka - njegovo tijelo jednostavno više ne može da izdrži napore profesionalnog fudbala i zbog toga su mu oči zasuzile na meču protiv Verone.

I dok su mu stizale riječi podrške, pa i od Novaka Đokovića koji ima obaveze na Rolan Garosu, Zlatan Ibrahimović je briljirao na konferenciji za medije i pričao je u svom stilu "prosipajući" nezaboravne rečenice koje su još samo jedan dokaz zbog čega ga toliko ljudi obožava.

"Da, više nisam fudbaler... I to nikome nisam rekao do objave večeras na stadionu. Ni porodici ili najbližim prijateljima. Hvala vam na strpljenju sa mnom tokom moje karijere, a sada ćete imati manje posla. Možda. Od sutra sam slobodan čovjek i otvaram novo poglavlje u životu. Da, imao sam ponuda, ali odlučio sam da je dosta...", kazao je Ibrahimović koji se našalio i da bi i dalje igrao fudbal samo da je njegov agent Mino Rajola i dalje živ.

"Da je Rajola živ, morao bih nastaviti da igram jer bi zahtijevao da mu i dalje plaćam postotke od transfera. Izvini, dragi Mino, ali to je istina...", našalio se Zlatan i nastavio u istom duhu: "Dan je počeo kišom, a ja sam pomislio kako je i Bog tužan zato što Ibra odlazi. I onda su na terenu i tribinama zbog mene plakali svi. Pokazao sam da sam Supermen velikog srca".

Vidjećemo samo kako će Zlatan Ibrahimović izdržati bez fudbala u kome je svakim danom još od devedesetih, a tokom bogate karijere nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Milan, Inter, Barselonu, PSŽ, Mančester junajted i L.A. Galaksi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC