• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi hoće da vide Partizan

Crno-bijeli odradili trening na stadionu "Filip Drugi" u Skoplju u prisustvu nekoliko desetina navijača..

 Svi hoće da vide Partizan Izvor: MONDO

Mnogi su željeli da vide srpskog prvaka na prvom i jedinom treningu na stadionu "Filip Drugi", pred revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Škendije.

Strpljivo su navijači "parnog valjka" koji žive u Skoplju čekali ispred stadiona, ali kada je autobus sa igračima Partizana prošao pored njih i došao ispred svlačionica, činilo se da će se 50-ak simpatizera kućama vratiti neobavljenog posla.

Pored toga što im je u utorak zabranjen dolazak na utakmicu, izgledalo je da će propustiti i treningu. Ali, nije bilo tako... Dozvola da i oni mogu na tribinu pored novinara, prijatelja i predstavnika kluba, brzo je stigla od čelnih ljudi Partizana.

Sačekali su navijači priliku i iskoristili je da se na kraju treninga slikaju i da uzmu pokoji autogram od crno-belih.

"Živim u Skoplju i nemam mnogo prilika da gledam Partizan. Bio sam srećan kada sam čuo da dolazi u moj grad. Ipak, neću moći da prisustvujuem meču jer nemam gdje da kupim kartu. Još da nisam bio na treningu...", rekao nam je jedan od starijih navijača Partizana.

Dva kluba su se ranije, uz prisustvo predstavnika UEFA, dogovorili da iz bezbjednosnih razloga neće biti dozvoljen dolazak gostujućih navijača. Međutim, postoji mogućnost da pristalice Partizana ipak uđu na stadion, ali bez navijačkih obilježja.

Uprava Škendije u nedjelju je odlučila da za predstojeći meč, koji pobuđuje veliko interesovanje, pusti ulaznice u slobodnu prodaju. Međutim, ulaznice se još nisu pojavile na blagajnama stadiona u Skoplju. Slobodan prodaja traje od nedjelje, ali samo u Tetovu.

Dolazak na stadion najavili su navijači Partizana gotovo iz svih gradova u Makedoniji. Policija je preuzela sve mjere da do nereda ne dođe, pa će tako pristalice Škendije, uz policijsku pratnju, biti sprovedene na tribinu. Šanse da u gradu i oko stadiona dođe do bliskog susreta biće svedene na minimum.

Partizan je u Skoplju, između ostalih, dočekao i Vujadin Stanojković, legendarni desni bek crno-bijelih sa početka devedesetih. Gotovo sat vremena je bivši reprezentativac SFRJ strpljivo odgovarao na pitanja izvještača iz Beograda, a i sam je priznao da mu je drago što ga u Srbiji nisu zaboravili.

Pored njega, trening je gledao još jedan bivši fudbaler Partizana - Marjan Gerasimovski.

(Izvještač MONDA iz Skoplja Vladimir Sukdolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC