• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Bilo je loše

Igrači Partizana svjesni su da nisu odigrali dobro u Skoplju. Ističu lošu partiju u prvom i rutinsku igru u drugom poluvremenu.

 CRNO-BIJELI: Bilo je loše Izvor: MONDO

Partizan je pobijedio Škendiju (1:0) i u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Dileme nema, "parni valjak" je kvalitetniji tim, ali je u Skoplju baš razočarao.

Rezultat nije realan pokazatelj odnosa snaga na terenu. Crno-bijeli su u drugom poluvremenu bili bolji upravo za jedan gol, ali su zato u prvom bili na ivici ambisa. Tim iz Tetova stvorio je mnogo prilika, ali na sreću srpskog šampiona, nijednu nisu uspjeli da realizuju.

Igra Partizana u tom dijelu meča bila je katastrofalna.

Strijelac jedinog gola Vladimir Jovančić kaže da je na terenu bilo dosta naboja. "Drago mi je što sam riješio meč. Ne znam kako je izgledalo sa tribina, ali nismo se štedili. Dogovor je bio da svi damo sto odsto svojih mogućnosti, a zašto nije bilo na očekivanom nivou to će morati trener da utvrdi poslije analize".

Za razliku od desne strane crno-bijele odbrane, koja je u prvom poluvremenu mnogo griješila, Vladimir Volkov na drugom dijelu terena nije trpio veliki pritisak.

"Cilj je ostvaren. Došli smo po pobjedu, a greške mojih kolega ne bih komentarisao to je posao trenera", rekao je lijevi bek Partizana i dodao da su domaći fudbaleri pokušali da ih isprovociraju poslije gola.

"Ostali smo hladni. Njihove provokacije nisu nas doticale".

Za razliku od prvog meča, Stefan Babović je u Skoplju šansu dobio u drugom poluvremenu.

"Nije bilo najbolje, mislima smo već bili u Genku. Nadam se da ćemo u Belgiji pružiti bolju partiju", istakao je "vezista" crno-bijelih, koji nije htio da komentariše atmosferu na tribinama.

Vladimir Stojković odbranio je penala u Beogradu, dok je Radiša Ilić sjajnim intervencijama na početku utakmice na stadionu "Filip Drugi" spasio svoj tim.

"Svi smo pomalo razočarani. Igra nije bila na nivou crno-bijelih. Činjenica je da idemo dalje i da samo pobijedili. Mislim da ne bi trebalo da podižemo tenziju poslije ove utakmice. Nezgodno je kada imaš veliku prednost, lako se opustiš i da odigraš dosta slabije. Uspjeli smo da se trgnemo. Najvažnije je da smo u trećem kolu", rekao je Ilić.

Škendija će se brzo zaboraviti. Svi se okreú Genku, koji dočekuje Partizan već za šest dana. Vremena je malo, a posla za Aleksandra Stanojevića mnogo...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC