• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ĐOKOVIĆU, KAD GOD BUDEŠ SPREMAN!" Oglasio se Zlatan Ibrahimović: Trenira i prijeti Novaku (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković mogao bi protiv Zlatana Ibrahimovića da odigra meč u novom sportu.

 Ibrahimović želi padel meč sa Đokovićem Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/iamzlatanibrahimovic/printscreen

Novak Đoković odmara u Portugalu i tamo sa suprugom Jelenom proslavlja rođendane, nakon što je potvrdio svoj status najboljeg tenisera svih vremena. Sa druge strane, novi izazovi stižu - jedan od njih je Novaku pripremio njegov veliki prijatelj Zlatan Ibrahimović. Nakon što je objavio kraj igračke karijere, pa odgledao Novaka u finalu Rolan Garosa, Šveđanin porijeklom sa Balkana se posvetio padelu.

Sport sličan tenisu nova je opsesija nekada jednog od najboljih fudbalera svijeta, a sada ima i veoma jasan poziv na okršaj za Novaka Đokovića. "Novače Đokoviću, kada god si spreman", napisao je Ibrahimović i tagovao mjesto na kojem se priprema za spektakularni okršaj protiv Srbina. Pogledajte kako izgleda jedan Ibrahimovićev trening u novom sportu:

Novak Đoković se za sada nije oglasio o ponudi, a sigurni smo da bi lako izašao na kraj sa Zlatanom Ibrahimovićem. Ipak je padel, koji postaje sve popularniji širom svijeta, sličan tenisu, a znamo da u tome nema ravnog Novaku Đokoviću. Srpski as, najbolji u istoriji svog sporta, samo bi malo morao da se privikne na manji reket i nešto drugačija pravila, prije nego što bi održao lekciju bivšem napadaču.

Naravno, sve bi to bilo na prijateljskoj bazi, jer su Novak i Zlatan veoma dobri. To je Đoković pomenuo i u prvoj izjavi nakon osvajanja 23. grend slema u karijeri. Ibrahimović je gledao finale Rolan Garosa u društvu Kilijana Mbapea, a rekorder u muškoj konkurenciji po broju grend slem titula mu se nakon osvajanja pehara obratio na srpskom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC