• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda 09 počela pripreme sa novim trenerom: Predstavljen Mihajlo Jurasović - još se ne zna rang u kojem će nastupati

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji strateg Čukaričkog preuzeo je kormilo kluba iz Etno-sela Stanišići.

 Mihajlo Jurasović Izvor: Promo/FK Zvijezda 09

Zvijezda 09 počela je pripreme za novu sezonu - sa novim trenerom na klupi.

S obzirom da saradnja nije nastavljena sa Tonijem Karačićem, rukovodstvo kluba iz Etno-sela Stanišići dalo se u potragu za novim kormilarom, a odluka je pala na Mihajla Jurasovića (51), nekadašnjeg trenera Čukaričkog, koji je posljednji angažman imao u Kini. Tamo je vodio Nantong Žijun.

Iako još nije poznato da li će Semberci nastupati u m:tel Premijer ligi BiH ili m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, pripreme za novu sezonu danas su počele, sa ciljem da se ekipa što bolje pripremi i upozna sa novim šefom stručnog štaba.

"Koristim ovu priliku da vas pozdravim. Nadam se da ste se odmorili iako je kratak rok odmora bio. Danas krećemo sa pripremama iako nemamo jasnu sliku oko nastupa u Premijer ligi odnosno Prvoj ligi Republike Srpske. Mi se nadamo da ćemo sutra dobiti pozitivne vijesti i da ćemo igrati Premijer ligu BiH. Na kraju, dobili ste sjajnog trenera sa saradnicima i nadam se da ćemo zajedno imati dobru sezonu", rekao je predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.

PRIPREME NA ZLATIBORU

"Što se tiče plana priprema, ekipa će trenirati do 24. juna u Etno-selu Stanišići, a potom idemo na Zlatibor gdje ćemo ostati do 9. jula i odigrati šest utakmica", prenio je Jurasović plan priprema.

Novi strateg vjeruje da će uskoro dobiti informaciju u kom rangu će njegov tima nastupati, a u skladu s tim teći će i pripreme za narednu sezonu.

"Mi trenutno ne znamo da li smo Prva ili Premijer liga. Krećemo sa radom i nadam se da će odluka doći veoma brzo. Što se tiče igračkog kadra, isti će biti dopunjen. Čim stigne odluka o rangu takmičenja tako ćemo i dopuniti igrački kadar. Nadam se da ćemo u roku sedam dana kompletirati igrački kadar i kvalitetno se pripremati za početak sezone", poručio je srpski stručnjak, kojem će u radu pomagati Darko Milosavljević i trener golmana Srđan Soldatović, te kondicioni trener Andrija Stojanović i analitičar Luka Milićević.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC