• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Četiri komada pred Ventspils

Golovima Evandra, Borhe, Vešovića i Ignjatijevića crveno-bijeli u pripremnom meču savladali "mlađeg brata" - 4:0.

 ZVEZDA: Četiri komada pred Ventspils Izvor: MONDO

Crvena zvezda je pobijedila Sopot 4:0 (2:0) u pripremnoj utakmici zatvorenoj za javnost. Trener Robert Prosinečki mogao je još jednom na djelu da vidi čime raspolaže pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, narednog četvrtka u Ventspilsu.

"Mlađem bratu" je suprotstavio sljedeći sastav: Bajković, Reljić, Tošić, Mijailović, Mikić, Kovačević, Dimitrijević, Evandro, Lazović, Borha, Kaluđerović. U nastavku su u igru ušli i: Vesić, Stojković, Mihajlović, Vilotić, Ignjatijević, Kadu, Janković, Vešović, Jeremić, Binić i Perović.

Zvezda je propustila nekoliko prilika prije nego što je povela u 28. minutu. Tada je Evandro "izlomio" protivničkog igrača i loptu poslao pod prečku - 1:0. Samo deset minuta kasnije bilo je 2:0. Miloš Dimitrijević je proigrao Kristijana Borhu, koji je bio precizan sa 12 metara.

To je bio rezultat prvog poluvremena u kome se i Sopot "brecnuo" da zaprijeti, ali je još kod 0:0 poslije udarca sa sedam metara, lopta otišla preko gola.

Na treći Zvezdin gol čekalo se do 71. minuta kada je Kadu uposlio Marka Vešovića, koji je prevario golmana Sopota i zatresao mrežu. Konačan rezultat postavio je Nikola Ignjatijević u 74. iz slobodnog udarca.

Za Sopot su počeli: Todorović, Luković, Stamenković, Pavlović, Spajić, Kovačević, Požar, D. Srnić, Dragićević, Đuričković, S. Srnić, a igrali su i: Radulović, Rudić, Stanković, Živančević, Rakić, Maričić i Đorđević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC