• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić: Dobro sam, nema pauze!

Reprezentativac Srbije doživio je potres mozga, ali se tri dana kasnije osjeća sasvim dobro i najavljuje skori povratak na teren.

 Subotić: Dobro sam, nema pauze! Izvor: MONDO

Od sudara na polufinalu Liga kupa sa Majncom i zabrinjavajućeg odlaska u bolnicu, do premijernog meča Bundes lige 2011/12 protiv Hamburga proći će 17 dana.

Neven Subotić vjeruje da će, uprkos konstatovanom potresu mozga, uspjeti da se potpuno oporavi i već na početku prvenstva zauzme svoje mjesto u odbrani Borusije iz Dortmunda.

"Dobio sam udarac u predjelu usta, ali veoma jak. Odmah su me prebacili u bolnicu, gdje je detaljnim pregledima utvrđeno da sam doživio potres mozga. Ali, pošto se već sada osjećam dobro, mogu da kažem da sam imao i sreće i da sve teče u najboljem redu", rekao je Subotić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je dodao da su mu ljekari njemačkog prvaka preporučili trodnevno mirovanje i uključivanje u trenažni proces poslije sedam dana.

"Već sam vozio bicikl u teretani, tako da sam na neki način počeo proces oporavka i povratka. Vjerujem da ću za još dva-tri dana biti potpuno spreman i da ću već tada početi da treniram punim intenzitetom".

"Poslušaću svaki savjet doktora, ali me raduje to što ne osjećam nikakve probleme".

Subotić očekuje da će zaigrati u kup utakmici protiv Zandhauzena 30. jula - mada je teško povjerovati da će biti reskiran u duelu sa nižerazrednim protivnikom - a svakako u petak, 5. avgusta protiv Hamburga na Zignal Iduna areni.

Članovi stručnog štaba "A" reprezentacije Srbije su u stalnoj vezi sa Subotićem i pažljivo prate njegovo stanje.

"Orlovi" će 10. avgusta odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije u Moskvi, dok ih početkom septembra očekuju kvalifikacioni okršaji za EURO 2012 - protiv Sjeverne Irske u Belfastu, odnosno Farskih ostrva kod kuće.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC