• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sječa favorita na Vimbldonu - Hrvat ispao od 333. tenisera na svijetu!

Autor Dragan Šutvić

Već su krenuli da padaju nosioci na Vimbldonu, a jedan od prvih koji je osjetio da ovdje nema favorita je Hrvat Borna Ćorić.

 borna ćorić ispao sa vimbldona Izvor: Profimedia

Nakon kiše, odlaganja i prvog dana sa jako malo mečeva, krenuli su da padaju "skalpovi" favorita na Vimbldonu! Prvi se okliznuo Hrvat Borna Ćorić koji je kao 14. igrač svijeta bio nosilac, ali je ispao od 333. reketa planete! Iskusni Gvido Pelja koji je daleko od forme koja mu je nekada donosila i četvrfinala grend slemova uspio je da ga pobijedi 6:3, 7:6, 4:6, 3:6, 6:1.

Iskusni 33-godišnji Argentinac je rutinski dobio prvi set, u drugom smo morali da sačekamo taj-brejk, a onda smo vidjeli i skoro pa preokret! Ćorić se trgnuo, vratio u igru, ali nakon što je uzeo dva seta potpuno je nestao sa terena i izgubio je peti set 6:1. 

Sjajnu povratničku priču ima i Miloš Raonić. Kanađanin crnogorskog porijekla koji se vratio poslije dvije godine odsustva zbog povrede, odigrao nekoliko mečeva na travi, a sada je savladao Denisa Novaka iz Austrije 6:7, 6:4, 7:6, 6:1 i poslije velike borbe se izborio za drugo kolo. 

Senzaciju je napravio i 92. na svijetu Rus Roman Safiulin koji je bio bolji od 23. na ATP listi, još jednog nosioca Roberta Bautiste Aguta. Savladao ga je 2:6, 7:6, 6:7. 6:4, 7:5 u duelu koji je trajao preko četiri sata. Iznenađenje je i pobjeda Dominika Strikera nad Aleksejom Popirinom takođe u pet setova 3:6, 6:3, 6.2, 4:6, 7:5. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC