• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Voša neriješeno sa Budućnošću

Vojvodina ponovo na terenu i ponovo nije pobijedila. U trening meču protiv podgoričke Budućnosti 2:2. Opet greške u odbrani.

 PRIPREME: Voša neriješeno sa Budućnošću Izvor: MONDO

Pet dana poslije velikog neuspjeha i ispadanja iz Lige Evrope od Vaduca iz Lihtenštajna, fudbaleri Vojvodine ponovo su izašli na teren i trčali za loptom.

Rezultat prijateljske utakmice protiv podgoričke Budućnosti, koji je odigran na terenu Sportskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku bio je 2:2 (2:1). Golove za Vojvodinu postigli su Slobodan Novaković i Jao Antvi, a za Budućnost Orahovac i Adrović.

Dva različita lica Vojvodine, dva potpuno različita poluvremena. U prvom dijelu meča Vojvodina daleko bolja od rivala. U drugom promijenjena je slika i odnos snaga na terenu. Crnogorski vicešampion imao je veću inicijativu i zasluženo je izborio remi. A mogao je i pobjedu.

Vojvodina je počela utakmicu u ovom sastavu: Supić, Vulićević, Branković, Trajković, Kovačević, Medojević, Novaković, Stevanović, Čović, Jao, Abubakar.

Novosađani su poveli u 22. minutu. Dubinsku loptu upućenu sa desne strane, danas zapaženi Antvi Jao, spustio je glavom na dvadesetak metara po sredini gola Budućnosti. Akciju je ispratio Slobodan Novaković, primirio loptu, a onda oštrim udarcem pogodio donji desni ugao gola Dragojevića.

Petnaest minuta kasnije, "probuđeni" Abubakar je nadskočio čuvara na sredini terena, savršeno odigrao u prazan prostor gdje se našao Nemanja Čović koji je donio loptu do protivničkog šesnaesterca, i potom idealno uposlio Antvija za 2:0.

Ono što treba da brine trenera Vojvodine Ljubomira Ristovskog je loša igra u odbrani. Ponovo. Iz jedne jedine prave akcije, Budućnost je smanjila.

Ubačenu loptu sa desne strane prvo je promašio golman Nemanja Supić, potom Miroslav Vulićević da bi posle povratnog pasa pred gol Vojvodine, kapiten Podgoričana Orahovac poslao loptu u mrežu.

U drugom poluvremenu drugačiji sastav Vojvodine. Igrali su: Janošević, Smiljanić, Pavlović, Mojsov, Slijepčević, Ađuru, Mitošević, Merebašvili, Šušnjar (Bilbija), Mudrinski, Ilić.

Budućnost je u drugom poluvremenu peuzela konce igre u svoje ruke, često je kontrama ugrožavala gol Budimira Janoševića, a potom je odbrana Vojvodine još jednom poklekla.

Lopta je iz slobodnog udarca, sa gotovo polovine terena, putovala četrdesetak metara pred gol Vojvodine. "Bubamara" je preletjela iznad glave Mojsova, Smiljanića nigde nije bilo, a Adrović je u padu glavom izjednačio na 2:2. Sličan gol kao onaj treći za Vaduc prije nekoliko dana.

Do kraja meča Podgoričani su igrali sa desetoricom, jer je jedan igrač isključen zbog pljuvanja i vrijeđanja sudije. Međutim, Vojvodina nije iskoristila tu prednost.

Budućnost: Dragojević, Cicmil, Radunović, Peković, Đukanović, Vukčević, Onguene, Bošković, Flavio, Orahovac, Mikač.

Igrali su još: Agović, A. Orahovac, Rotković, Adrović, Terzić, Padović, Matić, Gardašević, Medenica, Tatar, Gazivoda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC