• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Prosinečki odbio Hrvate!

Trener Crvene zvezde prema saznanjima do kojih je došao MONDO, odbio je ponudu HNS da na mjestu selektora Hrvatske zamijeni Slavena Bilića.

 MONDO: Prosinečki odbio Hrvate! Izvor: MONDO

Robijevo "NE" Hrvatima!

Trener fudbalera Crvene zvezde odbio je primamljivu mogućnost da se poslije samo šest mjeseci na klupi crveno-bijelih vrati u stručni štab reprezentacije Hrvatske, ali da umjesto uloge asistenta, uzme glavni posao i zauzme selektorsko mjesto Slavenu Biliću, inače bliskom prijatelju.

O ovoj ponudi prethodnih dana pisali su hrvatski mediji, a MONDO prije preko svojih izvora došao do saznanja da je Prosinečki odbio Hrvatski nogometni savez, što su nam potvrdile i kolege sportski novinari iz Zagreba, upoznati u dešavanja u HNS.

Prosinečki, navodno, čvrsto želi da završi posao koji je započeo u Crvenoj zvezdi, pa ga u tome nije pokolebala ni primamljiva novčana ponuda iz Zagreba, koja je bila ispisana sa šest cifara. Prije dolaska na "Marakanu", u januaru ove godine, Prosinečki je radio kao asistent Biliću, a sadašnji selektor "kockastih" bio je jedan od ljudi koji su podržali Robija kada je vagao ponudu crveno-bijelih.

Bilić i Prosinečki su jako dobri prijatelji i treneru Crvene zvezde nimalo ne prija to što ga u Hrvatskoj dovode u situaciju da baš Bilića naslijedi na mjestu selektora.

Inače, prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić, koji vedri i oblači u hrvatskom fudbalu i čiji je dobar prijatelj Vlatko Marković, predsjednik HNS, navodno je nedavno dobacio Prosinečkom, prilikom jednog susreta u Zagrebu, "da se mane Crvene zvezde i da mu garantuje mjesto selektora".

Svi su izgledi da su Hrvati "nanjušili" da postoji problem između Uprave Crvene zvezde i Prosinečkog oko "Slučaja Vilotić", pa su tu vidjeli svoju šansu da "dobiju nazad" talentovanog stručnjaka. Ipak, prije nekoliko dana, predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić izjavio je da su pozicije Prosinečkog u klubu "jake kao Kineski zid", a po svemu sudeći je i Prosinečki svojim "NE" pokazao da je Zvezda i dalje čvrsto u njegovim planovima.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC