• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maletić: Nisam izdao Borac

"Nisam izdao matični klub, jednostavno ponuda iz Kazahstana nije mogla da se odbije", rekao je fudbaler Aktobea.

 Maletić: Nisam izdao Borac Izvor: MONDO

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Darko Maletić napustio je Borac pred utakmice sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona i prešao u kazahstanski Aktobe.

"Žao mi je što nisam igrao u dresu Borca utakmice protiv Makabija, tako su se stvari poklopile. Nisam izdao matični klub, jednostavno ponuda iz Kazahstana nije mogla da se odbije i hvala ljudima iz Borca, kao i treneru Zvezdanu Cvetkoviću koji su imali razumijevanja", izjavio je Maletić u intervjuu za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, pomalo mu je krivo što se transfer dogodio baš pred utakmice sa prvakom Izraela.

"Baš se desila glupa situacija. Bio sam ubijeđen da ću odigrati ta dva susreta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nije se dalo. I kada sam dolazio u Borac rekao sam da mi je inostranstvo prioritet. Imam 31 godinu i želim da obezbijedim egzistenciju još jednim dobrim transferom. Za Borac sam uvijek tu i vjerujem da ću se vratiti jednog dana".

Maletić se zahvalio Cvetkoviću, koji je javno rekao da je mnogo nedostajao u prvoj utakmici u Haifi.

"Hvala treneru, prije svega na korektnosti i svim onim razgovorima posebno na pripremama na Zlatiboru. I on i klub su bili superkorektni, postigli smo dogovor i on je na kraju ispoštovan. I ja bih volio da znam šta bi bilo da sam ostao i odigrao mečeve za Borac u kvalifikacijama za Ligu šampiona. To nećemo nikada saznati, ali u svakom slučaju bio bih neskroman kada bih rekao da ne gode pohvale od trenera Cvetkovića".



Reprezentativac BiH je poželio Banjalučanima da odbrane titulu šampiona.

"Borac i Banjaluku nosim u srcu i matičnom klubu želim osvajanje nove šampionske krune. Biću svim srcem uz Borac i davati podršku iz Kazahstana".


Maletić, kao posljednji strijelac u dresu "zmajeva" protiv Albanije, naglasio je da želi nastaviti u istom ritmu i u reprezentaciji BiH.

"Naravno, tu sam da igram i postižem golove. Bio je to moj prvenac u dresu reprezentacije kojem sam se mnogo obradovao. Vjerujem da ću dati maksimum i u nastavku kvalifikacija".

Izrazio je nadu da će BiH uspjeti da izbori vizu za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

"Imamo realne izglede da osvojimo drugo mjesto u grupi. Mnogo toga zavisiće od duela protiv Bjelorusije. Ako osvojimo četiri boda bićemo blizu cilja. Znamo da je pred nama vrlo težak dvomeč, ali optimizam nas ne napušta", zaključio je Maletić, koji je u dresu BiH upisao 12 nastupa.

U klupskoj karijeri pored Borca i sada Aktobea, branio je boje Partizana, bečkog Rapida, Publikuma iz Celja (2002-04), Zenita, Šinjika, Vasluia i Koblenca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC