• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve od Junajteda gubi rat za Vučinića

“Stara dama” nudi Romi “trampu” - Kvaljarela za Vučinića. U međuvremenu, menadžer Crnogorca pregovara sa Mančester junajtedom.

 Juve od Junajteda gubi rat za Vučinića Izvor: MONDO

Mirko Vučinić je jedna od najsjajnijih zvijezda tekućeg prelaznog roka. Oko crnogorskog reprezentativca iz Rome se otimaju velikani.

Juventus očajnički traži pojačanje u napadu, a kao mete su obilježeni Đuzepe Rosi iz Viljareala i upravo Vučinić. Kako sad stoje stvari, “stara dama” će ostati bez obojice.

Naime, Viljareal nema namjeru da proda dvojicu vedeta, a Santi Kazorla je otišao u Malagu. Zato je mala vjerovatnoća da će rukovodstvo kluba sa El Madrigala pristati da se odrekne i odličnog italijanskog napadača.

S druge strane, u borbu za Mirka Vučinića uključio se i Mančester junjated. Da je crnogorski reprezentativac sada bliži Old Trafordu priznao je njegov menadžer, Alesandro Luki:

“Istina je, sreo sam se sa ljudima iz Mančestera i razgovarali smo o transrferu Mirka Vučinića. Dogovor još nismo postigli, ali nismo daleko. U svakom slučaju, pred nama je još posla”.

Roma je već angažovala Bojana Krkića iz Barselone kao pojačanje u navali, jer svima u rimskom klubu je jasno da će ostati bez usluga 27-godišnjeg Nikšićanina, poslije pet sezona.

Inače, Juventus je pokušao da napravi “trampu”, pa je “vučici” u zamjenu za Vučinića ponudio Fabija Kvaljarelu, koji se oporavio od operacije koljena.

Cijena Mirka Vučinića je 20 miliona evra.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC