• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda do Ventspilsa kao do Barija

Crveno-bijeli doputovali su u utorak u Ventspils gdje će u četvrtak (18 sati po našem vremenu) vojevati prvu bitku u novoj sezoni.

 Zvezda do Ventspilsa kao do Barija Izvor: MONDO

Zanimljivo, ekspedicija Crvene zvezde do obale Baltičkog mora stigla je istim avionom kojim su slavni prethodnici putovali u Bari na finale Kupa šampiona 1991. godine!

Naoružani dobim raspoloženjem i samopouzdanjem, igrači Roberta Prosinečkog odradiće u srijedu lagani trening.

Jedan od glavnih crveno-bijelih oružja u predstojećoj sezoni trebalo bi da bude Evandro. Brazilski vezista je, poslije oporavka od povrede, bio među najboljima tokom priprema.

“Prijateljske utakmice su jedno, a takmičarske nešto sasvim drugo. Svi smo se uželjeli fudbala i jedva čekamo da meč sa Ventspilsom počne. Trener nas je upoznao sa protivnikom i po onome što smo vidjeli i čuli, od nas će sve zavisiti. Pokazali smo u Austriji da umijemo da igramo dobar fudbal i siguran sam da ćemo to dokazati našim navijačima” , poručio je Evandro za klupski sajt.

Mladi Srđan Mijailović postao je Zvezdin “univerzalac”. Izvjesno je da će, zbog deficit sa štoperima, zauzeti upravo mjesto u centralnom dijelu odbrane, u paru sa Duškom Tošićem, iako je po vokaciji zadnji vezni.

“Nemam tremu, naprotiv, nestrpljiv sam, ne mogu da dočekam da meč počne. Kao tim imamo kvalitet, stabilnost i atmosferu da pokažemo svima da smo prava ekipa i da se u Beograd vratimo sa povoljnim rezultatom” , rekao je Mijailović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC