• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Superliga, odmah spektakl u Bačkoj Topoli! TSC i Partizan odmah igraju derbi: Još vlada polueuforija kod nas...

Autor Milutin Vujičić

Žarko Lazetić i TSC žele da iznenade Partizan na startu nove sezone Superlige.

 TSC dočekuje Partizan na startu nove sezone Superlige Srbije Izvor: MN PRESS

Ovog vikenda počinje nova sezona Superlige, a već na startu veliki derbi. TSC i Partizan sataće se u subotu od 21.00 na divnom stadionu u Bačkoj Topoli, a svi se unaprijed nadaju da će njihov meč biti podjednako interesantan kao i oni dueli iz prošle sezone koji su bili među najatraktivnijima u domaćem takmičenju.

Partizan je slavio u dvije od tri utakmice, u prvoj u Humskoj je bilo neriješeno, a dobro znamo da su ambicije tima Žarka Lazetića porasle i da žele ove sezone da budu još bolji nego lane. Sa druge strane, Igor Duljaj ne želi da prolazi kroz još jedan košmar sa Partizanom i želi da se njegova ekipa od starta nametne, kako bi odmah mogla da izazove Crvenu zvezdu u borbi za titulu, a ne da od starta juri potencijalni zaostatak...

"Iako je početak prvenstva odgođen, uvijek nam treba još malo vremena za rad pred prvo kolo koje sa sobom nosi određenu neizvjesnost, a pogotovu kada je protivnik Partizan. Ne vjerujem da je iko u optimalnoj formi, pa nismo ni mi. Ipak zadovoljni smo što počinju prvenstvene utakmice za koje smo se spremali i koje su nam nedostajale. Raduje nas pozitivni naboj i trema pred mečeve, a kod igrača se osjeća dobro raspoloženje. U timu još uvijek postoji određena polueuforija zbog dobrog rezultata koji smo napravili prošle sezone i iz nje ćemo pokušati da izvučemo najbolje da novu sezonu započnemo kako treba", kazao je Žarko Lazetić na početku obraćanja i osvrnuo se na "novi TSC".

"Vidjećemo kada počne prvenstvo, znamo da im nije lako i da im je potrebno vrijeme da se uklope. Zadovoljan sam kako su se snašli u ekipi. Dobro reaguju na zahtjeve i sve ide u pravom smjeru. Iz dana u dan napredujemo i novajlije pokazuju da su prava pojačanja. Imaju svu moguću podršku stručnog štaba i saigrača, a i vrijeme da se naviknu na klub, ekipu i zahtjeve u igri. To nije jednostavan proces, ali sačekaćemo da dođu do nivoa na kome treba i mogu da budu."

Mladi trener TSC-a je rekao da po postignutim rezultatima "nije sve izgledalo najbolje", ali su svi dobili smjernice i uvid u to šta treba da se popravi. Zato je TSC posebno vježbao defanzivne treninge i već protiv Partizana vidjeće da li će to uroditi plodom.

"Bez obzira što je vrijeme odmora i što je meč zakazan za kasni večernji termin, vjerujem da se i publika uželjela fudbala i pozivam navijače da dođu, odgledaju dobar fudbal protiv odličnog protivnika i da podrže momke na početku ove zahtjevne sezone", naveo je Lazetić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC