• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mbape? Pa ja sam Mesiju i Ronaldu uzimao titule!" Simeoneova lekcija iz fudbala: Pustite imena!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Teško da postoji išta što može da uplaši Dijega Simeonea!

 Dijego Simeone ne boji se Kilijana Mbapea Izvor: Profimedia

Dok drugi pokušavaju da dovedu najveće zvijezde u svoje redove, Dijego Simeone i Atletiko su do sada potrošili jedva 27.000.000 evra. Od toga je 20.000.000 otišlo na ratu za već ranije dovedenog Antoana Grizmana, ali se "jorgandžije" ne plaše konkurencije. 

U borbi sa Barselonom i Real Madridom koji su redovno imali mnogo veće budžete on je osvojio dvije Primere, Kup Kralja, Superkup Španije kao i dvije Lige Evrope i dva Superkupa Evrope. Igrao je dva finala Lige šampiona, a sada je komentarisao moguća pojačanja rivala. 

Mnogo se govori o želji Kilijana Mbapea da zaigra za Real Madrid, a čak i ako se to desi uvjeren je Simeone da će sa svojim ratničkim fudbalom uspijevati da dođe do trofeja. 

"Da li će Mbape učiniti Real Madrid previše jakim? Pa mi smo osvojili prvenstvo protiv Mesija, Inijeste, Aleksisa Sančeza, Ćavija, Busketsa... Protiv Ronalda, Bejla i Benzeme! Ovo je fudbal, ne igraju tu imena", jasan je bio najplaćeniji trener današnjice. 

Prošlu sezonu je Atletiko završio kao treći na tabeli iza Barselone i Real Madrida, a za sada se pojačao sa Sezarom Aspilikuetom i Čaglarom Sojunčuom koji su stigli kao slobodni igrači, mladim Urugvajcem Santjagom Murinjom i lijevim bekom Selte Havijem Galanom. Uz to se veliki broj igrača vratio sa pozajmica, dok su klub napustili Mateus Kunja, Renan Lodi, Džofri Kondogbija, Manu Sančezom Met Doerti i Huan Sanabrija.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC