• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žigića traže Everton, Bolton i Totenhem

Skauti tri Premijerligaša posmatrali su Žigića na susretu Irska - Srbija, kako bi videli snalažljivost gorostasa u duelima sa irskim defanzivcima.

 Žigića traže Everton, Bolton i Totenhem  Izvor: MONDO

Englezi zovu Nikolu Žigića u Premijer ligu. Everton, Bolton i Totenhem raspitivali su se ovih dana kod uprave Valensije za cenu srpskog reprezentativca, prenosi Goal.com.

Ovaj sajt specijalizovan za fudbalsku kuhinju, dodaje i to da su skauti ova tri kluba pratili subotnji meč između Irske i Srbije (1:1), kako bi videli Žigića u direktnim duelima sa stamenim irskim defanzivcima, sa kakvima bi se često sretao igrajući u Premijer ligi.

Ne piše se samo o eventualnom odlasku Žigića iz kluba, kako su se sezone po Starom kontinentu pozavršavale, već je "pola Evrope" preseljeno...

Britanski mediji tvrde da je Aliksandr Hleb već otišao iz Arsenala, ali ne zna se gde. Ono što je izgledno je da će u Arsenal doći "vunderkind" iz Marseja, Samir Nasri. Venger tvrdi da se je "pitanje dana".

Tačan dan, utorak, naveden je kao dan dolaska napadača Palerma, Amaurija u Juventus. Bek Barselone Zambrota je "blizu" Milana, Đilardino je navodno već otišao iz tog kluba u Fiorentinu, dok je Real Madrid obelodanio da bi Kristijano Ronaldo, ukoliko odluči da napusti Mančester junajted, u Madridu zarađivao devet i po miliona evra po sezoni!?

Mančester junajted je, uplašen eventualnim odlaskom Portugalca, ponudio izvesnu sumu za Tjerija Anrija, ali je Barselona to odbila. Odbio je i Čelsi Manćinijevog agenta, koji je ponudio usluge svog klijenta. Za sada Manći ostaje trener Intera, ali je sve izvesnije da će ga tamo naslediti Žoze Murinjo.

Ukoliko se Portugalac ne vrati u Čelsi. Sa Stamford Bridža mogao bi da bude oteran Nikolas Anelka, isto kao što je to bio slučaj sa menadžerom Avramom Grantom.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC