• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ga prodala za sitne pare, a sad ide u Italiju? Zablistao, pa krenuo stopama Mirka Vučinića!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Krstović je blizu transfera karijere nakon dvije izvrsne sezone u Slovačkoj.

 Nikola Krstović ide u Leće Izvor: MN PRESS

Crnogorski napadač Nikola Krstović mogao bi ovog ljeta da promijeni klub i da se preseli u jednu od najjačih liga svijeta. Italijanski klub Leće zainteresovan je da dovede Krstovića (23) nakon odličnih igara u Slovačkoj, prenosi dobro obaviješteni italijanski "transfer guru" Đanluka di Marcio. Prema njegovim informacijama, Krstović će doći u Leče ukoliko prodaju Asana Sisaja (29) za koga ima interesovanja iz Italije.

Obe ruke za Nikolu Krstovića podigao je direktor Lećea, vremešni Pantaleo Korvino, koji je pravio čuda u Fiorentini, a između ostalog je dovodio igrače poput Kuzmanovića, Jovetića, Mela, Mutua, Vargasa, Tonija i druge. Krstovića navodno prati još od kada je igrao za razvojni tim Crvene zvezde.

Dobro je poznato da nije mogao da se izbori za minutažu u Crvenoj zvezdi, pa je u ljeto 2021. godine prešao u Dunajsku stredu za samo 400 hiljada evra. Iako je to daleko slabiji klub od crveno-bijelih, može se reći da mu je liga odgovarala i za dvije sezone postigao je 35 golova i zabilježio još osam asistencija. Samo prošle sezone upisao je 26 pogodaka u svim takmičenjima, uključujući pet u Evropi.

Bilo je to dovoljno da skrene pažnju Lećea, a ostaje da se vidi da li će se dve strane na kraju dogovoriti i da li će Krstović krenuti stopama svog daleko starijeg kolege Mirka Vučinića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC