• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić i Ibišević : Imali smo sreće

Reprezentativci BiH Miralem Pjanić i Vedad Ibišević zadovoljni žrijebom grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

 Pjanić i Ibišević : Imali smo sreće Izvor: MONDO

Luis Nazario da Lima Ronaldo bio je sretne ruke za Bosnu i Hercegovinu. Slavni Brazilac je BiH smjestio u G grupu sa Lihtenštajnom, Letonojm, Litvanijom, Slovačkom i Grčkom. Svakako po imenima jedna od najlakših grupa.

"Au, prezadovoljan sam.Ova grupa nam zaista daje realne šanse da kroz nju možda čekiramo kartu za Brazil i kroz prvo mjesto. Naravno, moramo pobjeđivati u utakmicama da bi se to i desilo, ali mislim da nikada nismo imali bolje šanse, odnosno lakšu grupu nego što je ova", rekao je za sportsport.ba Miralem Pjanić i dodao:

"Kada pogledam grupu i reprezentacije u ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i kada vidim ove za svjetsko, moram reći da nam je sada u tekućim kvalifikacijama mnogo teže. Objektivno, Grčka i Slovačka su na otprilike istom nivou kao i mi, dok ostale selekcije zaostaju. Imamo veći kvalitet od Litvanije i Letonije i pogotovo Lihtenštajna", nije krio zadovoljstvo Pjanić.

Slično razmišlja i napadač Hofenhajma Vedad ibišević.

„Upravo sam gledao izvlačenje. Nije loš ibor. Ono što odmah 'upada u oko' jeste da nema velikih sila u grupi 'G', uz dužno poštovanje prema svim selekcijama. Pruža nam se velika šansa, ali vjerujem da tako razmišljaju i u drugim nacionalnim timovima. Pretpostavljam da su svi zadovoljni. To donekle može biti opasno, jer i ostali vide veliku šansu da izbore plasman u završnicu“, kazao je Ibišević za Sarajevo-x.com.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC